Σας περιμένουμε με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας
για μικρούς και μεγάλους σε τιμές έκπληξη!

Βιβλία για όλα τα γούστα από 1€!

Από την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 04 Μαρτίου 2016, σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) με μοναδικές προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους: λογοτεχνικά έργα καταξιωμένων συγγραφέων, δοκίμια που πραγματεύονται ζητήματα πιο επίκαιρα από ποτέ, παιδικές σειρές με όλους τους αγαπημένους ήρωες των μικρών μας φίλων και πολλά ακόμα βιβλία για όλα τα γούστα, σε τιμές έκπληξη από 1€.

Σημειώστε στο ημερολόγιό σας τις ημερομηνίες και τις ώρες του bazaar:
24 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2016
• Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00π.μ. έως τις 21.00μ.μ.
• Σάββατο από τις 09.00π.μ. έως τις 15.00μ.μ.

Από τις 24 Φεβρουαρίου στις προθήκες του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ μας θα βρείτε επίσης έντεκα πακέτα pocket, έντεκα μοναδικούς συνδυασμούς των αγαπημένων σας pocket στην απίθανη τιμή των 9,90€. Δυο δυο στην τσέπη σας. Δείτε τα ΕΔΩ!

Επισκεφθείτε τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ενημερωθείτε για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του χώρου, ξεφυλλίστε τις νέες μας εκδόσεις και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας. Όσοι είστε γονείς, ελάτε με τα παιδιά σας το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου για να παρακολουθήσουν την εκδήλωσή μας με ήρωα τον μικρό δεινόσαυρο Σαυρή, όσο εσείς κάνετε τις αγορές σας.