Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί για δύο παραστάσεις στις 22 και 23 Ιουνίου το έργο του Γιώργου Παντελεάκη, A Boxer, a  Singer, an Actor and a Dancer (Ένας πυγμάχος, μια υψίφωνος, ένας ηθοποιός και μία χορεύτρια).

Ένας πυγμάχος, μια Υψίφωνος, ένας ηθοποιός και μια χορεύτρια του κλασικού μπαλέτου, ερμηνεύουν ένα Freejazz δοκίμιο γύρω από την εσωστρεφή φύση και τον μοναχικό δρόμο ενός Πυγμάχου. Μια avant guard παράσταση με μοναδικότητες, οι οποίες διαδέχονται ή μια την άλλη και συνευρίσκονται δραματουργικά, όπως αυτό προκύπτει κατά την διάρκεια ενός πραγματικού Πυγμαχικού αγώνα επι σκηνής.

Μια επινοημένη συνάντηση τεσσάρων μορφών τέχνης με καμβά το στερεοσκοπικό ήχο από τύμπανα και θεματική την απομόνωση και εσωτερική διεργασία της φύσης της αναμέτρησης.

Ελεγεία πάνω στη Πυγμαχία και το Αμερικάνικο όνειρο της «Jazz age» εποχής κατα τον εικοστό αιώνα. Παράσταση φεστιβαλικού παγκόσμιου χαρακτήρα που ενώνει το κλασικό, το μοντέρνο, την ποίηση,  με την Jazz και τις δυναμικές τέχνες, όραμα-ακρόαμα σε ένα φυγοκεντρικό jazz σόλο για Τύμπανα.

Μια εμμονική freejazz οπτικοακουστική περφόρμανς, πρεμιέρα του ομώνυμου θεατρικού πρωτότυπου έργου του Γιώργου Παντελεάκη σε σκηνοθεσία του ιδίου.

Παίζεται στην Αγγλική με ελληνικούς υπέρτιτλους.

Συνεργούν οι:

Δημήτρης Κλωνής, Τύμπανα
Μάïρα Μηλολιδάκη, Υψίφωνος
Πωλίνα Χαλά, Χορός κλασικό, μοντέρνο
Γιώργος Παντελεάκης, Ηθοποιός
Ντίνος Μουτσιούλης, Πυγμάχος
Κωνσταντίνος Μυρικλής, Πυγμάχος
Φωτογραφία/Διευθυνση Παραγωγής, Έλενα Τσόκα

Μια παραγωγή της Independent Greek Cinema Productions - www.igc.gr

"A Boxer, a  Singer, an Actor and a Dancer" written by Yiorgοs Panteleakis

(Original Play. All rights reserved, copyright protected, registered with Writers Guild of America East)

Διάρκεια 75'