Rings - Rings: Σήμα κινδύνου 3
Τρόμου
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Η Julia είναι μια μαθήτρια λυκείου, της οποίας ο φοιτητής σύντροφος, ο Holt, έχει απομακρυνθεί. Φοβούμενη ότι θα καταλήξουν σε χωρισμό, η Julia ταξιδεύει για να τον βρει, και θα ανακαλύψει ότι είναι μέλος μιας αδελφότητας που περνάει ο ένας στον άλλον την κασέτα με τη Samara. Η κοπέλα μαθαίνει ότι ο Holt έχει ήδη παρακολουθήσει την καταραμένη κασέτα 6μιση μέρες πριν, κάτι που σημαίνει ότι με το πέρας της ημέρας, αυτός θα πεθάνει. Η κατάρα είναι αυτή που τους φέρνει ξανά κοντά, αλλά κι αυτή που απειλεί τη ζωή τους.



Anthropoid - Επιχείρηση ανθρωποειδές
Ιστορική
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Β` Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο στρατηγός των SS Reinhard Heydrich ήταν ο τρίτος στην ηγεσία του τρίτου ράιχ, πίσω μόνο από τον Hitler και τον Himler. Ήταν ο αρχιτέκτονας της επονομαζόμενης «τελικής λύσης», κατά την οποία επήλθε το ολοκαύτωμα. Ηγέτης, επίσης, των ναζί στην Τσεχοσλοβακία, αλλά κι επίκεντρο της της επιχείρησης «ανθρωποειδές» των συμμαχικών δυνάμεων. Παρακινημένοι από την τρομοκρατία που βασιλεύει, οι εξορισμένοι τσέχοι στρατιώτες Josef Gabcik και Jan Kubis αναλαμβάνουν την άκρως απόρρητη αποστολή της δολοφονίας του Χάινριχ, μιας πράξης που μπορεί να αλλάξει το πρόσωπο της Ευρώπης για πάντα.



Gold
Περιπέτεια
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Ένας άτυχος άντρας, ο Kenny Wells, θέλει επειγόντως ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα και αποφασίζει να συνεργαστεί με τον γεωλόγο Michael Acosta, έναν εντελώς αντίθετο του χαρακτήρα, και να αναζητήσουν μαζί χρυσάφι σε αχαρτογράφητη ζούγκλα της Ινδονησίας. Αλλά άλλο να καταφέρεις να βρεις χρυσάφι και άλλο να καταφέρεις να το κρατήσεις, σε μια περιπέτεια που θα τους φτάσει ως τα ισχυρότερα κλιμάκια της Γουόλ Στριτ.



Tiszta szivvel - Δολοφονικά αμαξίδια
Κωμική περιπέτεια
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ένα 20χρονο αγόρι, ο φίλος του κι ένας πρώην πυροσβέστης, σπρωγμένοι από απελπισία κι από φόβο πως σύντομα θα θεωρούνται άχρηστοι, μια και είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικά αμαξίδια, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη Μαφία. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία θολώνουν και η ιστορία γίνεται ένα ιλιγγιώδες καλειδοσκόπιο που μας δείχνει γκάνγκστερ και πιστολίδια, αλλά και τη γεμάτη προκλήσεις και εμπόδια ζωή στο καροτσάκι, όπως και τον πόνο που προξενεί η απόρριψη από τον πατέρα.



Debarquement immediat! - Άμεση αποβίβαση!
Κωμική περιπέτεια
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Ο γάλλος συνοριοφύλακας Jose Fernandez έχει μονάχα μια έκδοση υποδίκου για να βγει στην επί καιρό αναμενόμενη προαγωγή στο εγκληματολογικό. Αλλά ο κρατούμενος, ο Akim, θύμα δικαστικής δυσλειτουργίας, είναι εξοργισμένος που του έχει φορτωθεί η στάμπα του πιθανού τρομοκράτη και βρίσκεται σε αεροπλάνο για την Καμπούλ, στην οποία δεν έχει ξαναπατήσει το ποτέ του. Αυτό που ξεκινάει ως μια περίπτωση ρουτίνας για τον Fernandez και τον συνάδελφο του, Guy, έρχεται τα πάνω-κάτω όταν το αεροπλάνο προσγειώνεται στη Μάλτα, αναγκάζοντας τους να διαμείνουν εκεί τη νύχτα με τον Akim, ο οποίος στοχεύει να κάνει τα πάντα για να αποφύγει την έκδοση του.



The warrior`s gate
Φαντασίας
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Ο πραγματικός κόσμος είναι σκληρός για τον Jack Bronson. Η μητέρα του παλεύει για να πληρώσει τους λογαριασμούς και αυτός καταδυναστεύεται από τους νταήδες στο σχολείο. Έτσι, προτιμά να δραπετεύει στον εικονικό κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, μέσω του ατρόμητου άβαταρ του, τον Μαύρο Ιππότη. Όταν στα χέρια του πέφτει ένα μυστηριώδες κινεζικό κιβώτιο, ο νεαρός θα μεταφερθεί πίσω στην αρχαία Κίνα. Εκεί, πρέπει να βοηθήσει τον πολεμιστή Zhao να απελευθερώσει την όμορφη πριγκίπισσα Su Lin από τον δαιμονικό πολέμαρχο Arun. Τώρα ο Τζακ πρέπει να μάθει να χρησιμοποιεί τις τεχνικές που έμαθε από τα παιχνίδια, για να γίνει ένας αληθινός ήρωας.