Dunkirk - Δουνκέρκη
Πολεμική
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Αρχές του Β` Παγκοσμίου Πολέμου, Μάιος του 1940. Οι γερμανικές δυνάμεις πλησιάζουν στη Δουνκέρκη, ένα γαλλικό λιμάνι στη Μάγχη κοντά στα βελγικά σύνορα, Οι βρετανικές και συμμαχικές δυνάμεις είναι αποκλεισμένες με την πλάτη στη θάλασσα και το πρόσωπο προς τον ισχυρότερο από αυτούς εχθρό που πλησιάζει. Τότε, το βρετανικό επιτελείο διατάζει την επιχείρηση Ντιναμό.



Tulip fever - Ο πυρετός της τουλίπας
Εποχής
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Ολλανδία, 17ος αιώνας. Κατά την περίοδο της εθνικής μανίας με τις τουλίπες, ο Jan Van Loos, ένας καλλιτέχνης, ερωτεύεται τη Sophia, μια νεαρή και παντρεμένη γυναίκα, της οποίας έχει μισθωθεί από τον σύζυγο να ζωγραφίσει το πορτρέτο της. Οι δυο ερωτευμένοι νέοι επενδύουν στη δύσκολη αγορά της τουλίπας ώστε να χτίσουν ένα μέλλον μαζί.



The trip to Spain - Ταξίδι στην Ισπανία
Δραμεντί
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ο Steve και ο Rob επιλέγουν ως νέα τους γαστρονομική περιοδεία την Ισπανία, όπου συνδυάζουν την παέγια και το γκασπάτσο με τις κωμικές παρατηρήσεις τους πάνω στη φήμη και τη φιλία, όπως πάντα στεγνές, σαν το ισπανικό κρασί. Μεγαλύτεροι και ίσως σοφότεροι, οι συζητήσεις τους αναφέρονται πάνω σε πολλά θέματα, αλλά η οικογένεια επανέρχεται στην κουβέντα πάντα. Ο Rob είναι τώρα πατέρας, ενώ ο Steve κομπάζει για την κριτική αποδοχή επί της τελευταίας του κινηματογραφικής ερμηνείας, παρότι ο ατζέντης του έχει αρχίσει να χάσει το ενδιαφέρον του προς την καριέρα του.