Ο Jo Nesbo στην Αθήνα
O περιπετειώδης, αντισυμβατικός νορβηγός ροκ σταρ έρχεται στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση,
για να γιορτάσει με τους έλληνες Nesbomaniacs τα 20 χρόνια του Χάρι Χόλε.

Προς όλους τους έλληνες Nesbomaniacs,

Η 17η Οκτωβρίου 2017 είναι η μέρα που όλοι περιμέναμε! Απαλλαγείτε από όλες τις υποχρεώσεις σας και αφήστε την ημέρα σας ελεύθερη γιατί σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Ο πολυαγαπημένος μας Jo Nesbo, ο μετρ του αστυνομικού, προσγειώνεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, από την Κάλυμνο που ταξιδεύει κάθε χρόνο για το αγαπημένο του χόμπι, την αναρρίχηση, ώστε να γιορτάσει μαζί μας μια πετυχημένη διαδρομή 20 χρόνων και όχι μόνο.
Εκεί, θα μιλήσει για όλα: για την αστυνομική λογοτεχνία, τον Χάρι Χόλε και την τύχη του, το τελευταίο του μυθιστόρημα, τη Δίψα, τη διασκευή του Μάκμπεθ, την έμπνευση, το σινεμά και την κινηματογραφική μεταφορά του Χιονάνθρωπου. Τη συζήτηση συντονίζουν οι δημοσιογράφοι Μαριλένα Αστραπέλλου και Γιώργος Νάστος. Στις 19.00μ.μ. δίνουμε ραντεβού στη Στέγη (Λ. Συγγρού 107), για να απολαύσουμε από κοντά τον ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας! Μετά τη συζήτηση ο Jo Nesbo θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με δελτίο εισόδου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά μία ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία. Και όσοι δεν σταθούν τόσο τυχεροί και δεν αποκτήσουν το μαγικό χαρτάκι εισόδου, η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί και με live streaming μέσω του sgt.gr.

Μην το χάσετε, θα χάσετε!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ