Fifty Shades Freed - Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση
Ερωτική
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Ο Christian και η Ana είναι τώρα παντρεμένοι. Όμως, η ζωή της Ana απειλείται όταν το προηγούμενο αφεντικό της, ο Jack Hyde, ορκίζεται εκδίκηση επειδή απολύθηκε από το SIP. Η δε Elena επιστέφει για να στοιχειώσει τον Christian, και κάνει τη ζωή του ζευγαριού ακόμα πιο ανάστατη.



The Limehouse Golem - Ημερολόγιο φόνων
Θρίλερ
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
1880. Μια σειρά απεχθών δολοφονιών έχουν αναστατώσει την επικίνδυνη κοινότητα Λάιμχαουζ του Λονδίνου. Τα εγκλήματα είναι τόσο τερατώδη, που τύπος τα αποδίδει σε ένα μυθικό πλάσμα, το Golem. Χωρίς αληθινά στοιχεία στα χέρια της, η αστυνομία τοποθετεί τον σχετικά άπειρο επιθεωρητή Kildare στην υπόθεση, στην ουσία ένα «σκιάχτρο» για όταν κάνει την επόμενη του εμφάνιση ο δολοφόνος.



Call me by your name - Να με φωνάζεις με τ' όνομά σου
Δραματική
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Καλοκαίρι του 1983, στη βόρεια Ιταλία. Ο Elio Perlman, ένας 17χρονος αμερικανο-ιταλός, περνάει τις μέρες του με την οικογένεια του στη βίλλα τους, που χτίστηκε τον 17ο αιώνα, αντιγράφοντας τραγούδια και φλερτάροντας με τη φίλη του, Marzia. Μια μέρα, ο Oliver, ένας χαριτωμένος 24χρονος Αμερικανός με υποτροφία για διδακτορικό, καταφτάνει καθώς το πανεπιστήμιο του έχει θέσει να βοηθήσει τον πατέρα του Elio, διαπρεπή καθηγητή στην ελληνορωμαϊκή κουλτούρα. Καταμεσής στην ηλιόλουστη λαμπρότητα του αισθησιακού αυτού σκηνικού, ο Elio και ο Oliver ανακαλύπτουν την ομορφιά του νέου πόθου, σε ένα Καλοκαίρι που εντέλει θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.



Film stars don't die in Liverpool - Tα αστέρια δεν πεθαίνουν στο Λίβερπουλ
Βιογραφική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Λίβερπουλ, 1978. Ο νεαρός ηθοποιός Turner και η μεσήλικη και διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός Gloria Grahame γνωρίζονται και δημιουργούν δεσμό. Αυτό που ξεκινάει ως μια δραστήρια σχέση ανάμεσα σε μια θρυλική φαμ-φατάλ και τον νεαρό εραστή της γρήγορα αναπτύσσεται σε κάτι το βαθύτερο, όπου η Gloria επιλέγει την παρέα του Turner κάθε φορά που χρειάζεται υποστήριξη. Το πάθος και η δίψα τους για ζωή δοκιμάζεται ως τα άκρα, όταν καταστάσεις που βρίσκονται στον δρόμο τους ξεφεύγουν από τον έλεγχο τους.



Human flow - Ανθρώπινη ροή
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 140'

Η περίληψη:
Πάνω από 65 εκατομμύρια κόσμος ανά τον πλανήτη έχουν εξαναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους ώστε να αποφύγουν τον λιμό, την κλιματική αλλαγή και τον πόλεμο, σε μία εκ των μεγαλύτερων μαζικών εκτοπισμών από την εποχή του Β` Παγκοσμίου Πολέμου. Το ντοκιμαντέρ είναι μια οπτική έκφραση αυτής της μαζικής ανθρώπινης μετανάστευσης, κοιτώντας τόσο την κρίση που επιφέρει, όσο και τον προσωπικό αντίκτυπο.