"Ερωτικό δίλημμα" της Janet Evanovich

Η κυνηγός φυγόδικων Στέφανι Πλαμ τα έχει βρει σκούρα τελευταία. Διάφορα πτώματα αρχίζουν να εμφανίζονται στο εργοτάξιο του γραφείου εγγυήσεων του ξάδερφού της του Βίνι. Το κίνητρο και η ταυτότητα του δολοφόνου είναι άγνωστα, αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: η Στέφανι είναι η επόμενη στη λίστα. Ταυτόχρονα, η προσωπική της ζωή χρειάζεται επειγόντως ξεκαθάρισμα – όλοι την πιέζουν να διαλέξει μεταξύ του Τζο Μορέλι και του Ρέιντζερ, η βοηθός της η Λούλα της προτείνει καυτούς διαγωνισμούς για να μπορέσει να διαλέξει, ενώ η μητέρα της επιμένει να τους παρατήσει και τους δύο για χάρη ενός παλιού συμμαθητή.
Η Στέφανι πρέπει να βρει έναν δολοφόνο, να συλλάβει τους κακοποιούς στη λίστα της και να διαλέξει ανάμεσα σε δύο άντρες – κι αυτό το τελευταίο ίσως είναι το δυσκολότερο.
"Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου" του Andre Aciman

Ο Έλιο, ένας δεκαεπτάχρονος στο κατώφλι της ενηλικίωσης. Ο Όλιβερ, ένας νεαρός ερευνητής, φιλοξενούµενος για το καλοκαίρι στο σπίτι των γονιών του Έλιο. Οι δυο τους θα ζήσουν ένα αιφνίδιο, παράφορο ειδύλλιο µε φόντο την Ιταλία της δεκαετίας του ’80.
Απροετοίµαστοι για τις συνέπειες της αµοιβαίας τους έλξης, οι ατέλειωτες καλοκαιρινές µέρες τούς παρασύρουν σε εναλλασσόµενα ρεύµατα εµµονής, σαγήνης και πόθου. Αψηφώντας τους κινδύνους, οι δυο τους συγκλίνουν προς κάτι που φοβούνται ότι δεν θα ξαναβρούν ποτέ: την απόλυτη σύνδεση µε έναν άλλο άνθρωπο.




"Οι εκτελεστές" του Tony Parsons

ΔΙΚΑΣΤΗΣ. ΕΝΟΡΚΟΣ. ΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΔΗΜΙΟΣ.
Μια οµάδα αυτόκλητων εκτελεστών αλωνίζει στους δρόµους του Λονδίνου τις καυτές καλοκαιρινές νύχτες, απάγοντας εγκληµατίες που έχουν ξεφύγει από τα χέρια της δικαιοσύνης και εκτελώντας τους δι’ απαγχονισµού.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ:
Το µέλος µιας συµµορίας διαφθορέων ανήλικων κοριτσιών. Ένας πλούσιος µεθυσµένος οδηγός που τραυµάτισε θανάσιµα ένα παιδί και το εγκατέλειψε.
Ένας κήρυκας µίσους που απαιτεί δηµοσίως τη δολοφονία Βρετανών στρατιωτών.
Τα πτώµατα πληθαίνουν και η κοινή γνώµη παίρνει φωτιά καθώς οι εκτελεστές θεωρούνται ήρωες που διορθώνουν τα λάθη και τις παραλείψεις της δικαιοσύνης. Ο επιθεωρητής Γουλφ θα βρεθεί στο µάτι του κυκλώνα και δεν θα αργήσει να διαπιστώσει πως ο πόθος για εκδίκηση κρύβεται πολύ πιο κοντά του απ’ όσο νόµιζε…