Crooked house - Δέκα ύποπτοι για φόνο
Μυστηρίου
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Όταν ο Αριστείδης Λεωνίδας, ένας πλούσιος και αδίστακτος κροίσος, δηλητηριάζεται στο ίδιο του το κρεββάτι, ο ντετέκτιβ Charles Hayward προσκαλείται για να διαλευκάνει το έγκλημα. Η αποκάλυψη ότι η μία από κύριους ύποπτους είναι η εγγονή του θύματος, η Sophia, θα τον σοκάρει, μαθαίνοντας μια και η Sophia ήταν πρώην ερωμένη του. Ο ντετέκτιβ πρέπει να διατηρήσει το μυαλό του καθαρό, ώστε να καθοδηγήσει την πανέμορφη Sophia και την υπόλοιπη οικογένεια σε μια υπόθεση όπου κανένας δεν είναι υπεράνω υποψίας.



Handia - Ο γίγαντας
Εποχής
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Βόρεια Ισπανία, 1843. Όταν ο νεαρός Martin επιστρέφει σπίτι του μετά τον πόλεμο, σακατεμένος και ηττημένος, δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του. Ο πολυαγαπημένος του αδελφός Joaquin έχει μεγαλώσει τόσο που μοιάζει με αληθινό γίγαντα. Για να βοηθήσουν την οικογένεια τους, οι δυο τους ξεκινούν μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια, όπου ο γιγαντιαίος Joaquin γίνεται νούμερο σε τσίρκο, δίνει παραστάσεις σε πλατείες, θέατρα και αυλές πλουσίων σε όλη την Ευρώπη. Όμως, σύντομα αντιλαμβάνονται πως ο χώρος των θεαμάτων είναι γεμάτος προκλήσεις, ψέματα και προδοσία.



Sicario 2: Soldado - Sicardio 2: Η μάχη των εκτελεστών
Δράσης
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Αφού ανακαλύπτει ότι τα καρτέλ ναρκωτικών περνάνε παράνομα τρομοκράτες στα σύνορα των Η.Π.Α., η CIA στέλνει τον Matt Graver και τον πρώην μυστικό μισθοφόρο Alejandro για να εξουδετερώσουν το πρόβλημα. Κατά την πορεία, ο Alejandro έρχεται αντιμέτωπος με την παλιά του νέμεσις για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του.



Le retour du heros - Καρδιοκατακτητής
Κομεντί
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
1809, Γαλλία. Ο στρατηγός Neuville καλείται να πολεμήσει στο μέτωπο, αφήνοντας τη μελλοντική του σύζυγο απαρηγόρητη. Η αδελφή της αποφασίζει να γράψει γράμματα προς τον μελλοντικό σύζυγο εξ ονόματός της για να της δώσει λίγη χαρά, αλλά όλα μπερδεύονται όταν επανεμφανίζεται ο Neuville.



Volki i Ovtsy. Beeezumnoe prevrashchenie - Πρόβατα εναντίον λύκων
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Σε ένα μαγευτικό μακρινό μέρος, υπάρχει ένα γραφικό μικρό χωριό που βρίσκεται ανάμεσα σε πράσινα λιβάδια και μεγάλους λόφους. Εκεί ζει ένα κοπάδι από ξέγνοιαστα πρόβατα όμορφα και ειρηνικά, μέχρι που η γαλήνη τους διαταράσσεται όταν ένα κοπάδι λύκων εγκαθίσταται σε κοντινή απόσταση.