Alita: Battle angel - Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 142'

Η περίληψη:
Αρκετούς αιώνες μπροστά στο μέλλον, η εγκαταλειμμένη Alita βρίσκεται στον σκουπιδότοπο της Iron City από τον Ido, έναν καλόψυχο κυβερνο-γιατρό που παίρνει την αναίσθητη σάιμποργκ Alita στην κλινική του. Όταν αυτή ξυπνάει, δεν έχει καμία μνήμη για τον ποια είναι, ούτε αναγνωρίζει τον κόσμο που βρίσκεται. Όλα της είναι καινούργια, κάθε εμπειρία της είναι σαν πρώτη. Καθώς μαθαίνει σιγά-σιγά να ορίζει τη νέα της ζωή στους επικίνδυνους δρόμους της πόλης, ο γιατρός προσπαθεί να την απομακρύνει από τις μνήμες της, ενώ ο καταφερτζής νέος της φίλος Hugo προσπαθεί το αντίθετο.



Can you ever forgive me? - Θα μπορούσες ποτέ να με συγχωρέσεις;
Βιογραφική
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Η ιστορία της κορυφαίας σε πωλήσεις βιογράφου διασημοτήτων Lee Israel. Όταν η Lee δεν μπορούσε να εκδώσει πια τα έργα της καθώς θεωρούνταν ξεπερασμένα, μετέτρεψε την τέχνη της σε απάτη...



Capharnaum - Καπερναούμ
Δραματική
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Καθώς ο 12χρονος Zain βρίσκεται σε δίκη επειδή μαχαίρωσε ένα κάθαρμα, όπως το αποκαλεί, θέλει ταυτόχρονα να μηνύσει τους γονείς του γιατί τον έφεραν στη ζωή.



Sin fin - Έρωτας χωρίς τέλος
Αισθηματική
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Η σχέση του Javier με τη Μαρία περνάει κρίση και η Maria δεν φαίνεται να είναι πια ευτυχισμένη μαζί του. O Javier ταξιδεύει στο χρόνο για να ξαναζήσει το τελευταίο του ραντεβού με τη Maria, τον έρωτα της ζωής του. Θυμάται και ξαναζεί μαζί της τη στιγμή που τη γνώρισε χρόνια πριν, για να ξαναδεί τη Μαρία χαρούμενη, όπως όταν την ερωτεύτηκε.



The kindergarten teacher - Η νηπιαγωγός
Δραματική
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
H Lisa Spinelli, μία ευαίσθητη νηπιαγωγός, παρακολουθεί μαθήματα ποίησης σε νυχτερινό σχολείο. Κατά τη διάρκεια της δουλειάς της στο νηπιαγωγείο, ανακαλύπτει τυχαία πως ένα αγόρι στην τάξη έχει έμφυτο ταλέντο στην ποίηση. Παρόλες τις αντιρρήσεις των γονιών του η Lisa θεωρεί υποχρέωσή της να κάνει ότι μπορεί για να αποκαλύψει στον κόσμο το ταλέντο του μικρού.