Us - Εμείς
Τρόμου
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Η Adelaide νιώθει αβοήθητη καθώς ένα ανεξήγητο τραύμα από το παρελθόν της επανέρχεται στο προσκήνιο μέσα από μια σειρά συμπτώσεων. Διαισθάνεται ότι κάτι κακό θα συμβεί στην οικογένειά της. Όταν βράδιασε, η οικογένειά της ανακαλύπτει ότι τέσσερις μυστηριώδεις άνθρωποι στέκονται ασυνήθιστα στο δρόμο.



Dragged across concrete - Τα δύο πρόσωπα του Νόμου
Αστυνομική
Διάρκεια: 159'

Η περίληψη:
Ένας σκληρός αστυνομικός και ο νεότερος συνεργάτης του τίθενται σε διαθεσιμότητα όταν βγαίνει στην επιφάνεια ένα βίντεο που δείχνει τη σκληρότητα των μεθόδων που χρησιμοποιούν για την καταστολή της εγκληματικότητας. Απογοητευμένοι όπως ήταν βουτάνε στον υπόκοσμο όπου εκεί θα βρουν πολλά περισσότερα από ότι πριν που ήταν απ' έξω.



Hotel Mumbai - Επίθεση στη Βομβάη
Ιστορική
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Το 2008, το περίφημο ξενοδοχείο Ταζ Μαχάλ στη Μομπάι πολιορκείται από τρομοκράτες. Ο διάσημος σεφ Imran και ένας απλό σερβιτόρος που βρίσκονται στο ξενοδοχείο επιχειρούν να προστατεύσουν τους κατοίκους του ξενοδοχείο, ενώ επικρατεί φόβος και πανικός.



Berlin, I love you - Βερολίνο, σ' αγαπώ
Αισθηματική
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Εικοσιπέντε χρόνια μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου, το Βερολίνο εμπνέει καλλιτέχνες και σκηνοθέτες από διαφορετικούς πολιτισμούς. Η πόλη αυτή παρουσιάζεται μέσα από τη δική τους ματιά.



Vox Lux
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Μία σειρά από ασυνήθιστες περιστάσεις φέρνουν απρόσμενη επιτυχία σε μία ποπ σταρ. Παράλληλα προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες με τις σχέσεις στην προσωπική της ζωή, ιδιαίτερα την τρικυμιώδη σχέση που έχει με την κόρη της.



Ακίνητο ποτάμι - Still river
Θρίλερ
Διάρκεια: 133'

Η περίληψη:
Η Άννα και ο Πέτρος, ένα ζευγάρι Έλληνες, μετακόμισαν πρόσφατα στη Σιβηρία για επαγγελματικούς λόγους. Η Άννα μένει έγκυος, αλλά ο Πέτρος δεν πιστεύει ότι είναι δικό του παιδί, επειδή το τελευταίο διαστημα δεν είχαν επαφές. Η Άννα στρέφεται προς την εκκλησία, ενώ ο δεσμός τους βρίσκεται σε κρίση.



Free solo
Αθλητική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
To Ελ Καπιτάν είναι ένας γρανιτένιος μονόλιθος ύψους περίπου 900 μέτρων και βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι στην Καλιφόρνια. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των αναρριχητών, εξαιτίας της κάθετης κλίσης του. Το ντοκιμαντέρ περιγράφει τον άθλο του Alex Honnold να σκαρφαλώσει στην κορυφή του Ελ Καπιτάν χωρίς τη βοήθεια προστατευτικού εξοπλισμού.



En guerre - Σε πόλεμο
Δραματική
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Παρά τα κέρδη της εταιρίας Perrin, η διοίκηση αποφασίζει να κλείσει ένα εργοστάσιό της. Οι υπάλληλοι αποφασίζουν να πολεμήσουν για να σώσουν τη δουλειά τους και απεργούν, ενώ ο Laurent Amédéo αναλαμβάνει τις συνομιλίες με τη διοίκηση.



Tlmocnik - Ο διερμηνέας
Δραμεντί
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Ο Ali, ένας 80χρονος πρώην αξιωματικός των SS, είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί για την εκτέλεση των γονιών του. Ταξιδεύει στη Σλοβακία μαζί με τον 70χρονο Georg, γιο αξιωματούχου για να ανακαλύψει τα μυστικά του παρελθόντος.