Marnies Welt - Μάρνι: Μια τρελή συμμορία
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Ο σπιτόγατος Marnie ζει μια άνετη ζωή στο σπίτι της οικογένειας Sonenhain. Μια ημέρα, ο αδελφός της μικρής που δεν συμπαθεί τον γάτο, τον εγκαταλείπει σε ένα βενζινάδικο. Εκεί θα βρει τον πολυλογά τον σκύλο Elvis, έναν γάιδαρο με το όνομα Anton και έναν νευρωτικό κόκορα, τον Eggbird. Χωρίς να έχουν διαπράξει κάποιο έγκλημα, τους κατηγορούν για ληστές. Ενώνουν λοιπόν τις δυνάμεις τους για να πιάσουν τους αληθινούς ενόχους και να αποκαταστήσουν τη φήμη τους.



High life - Μαύρη τρύπα
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Ένας πατέρας και η κόρη του επιδιώκουν να επιβιώσουν σε ένα διαστημόπλοιο στο διάστημα, όπου ζουν σε πλήρη απομόνωση. Και οι δύο ήταν μέλη ενός πληρώματος "θανατοποινιτών", σε αποστολή και απέμειναν μόνο οι δυο τους. Ο Monte και η Willow προσεγγίζουν τον προορισμό τους, τη μαύρη τρύπα στην οποία ο χώρος και ο χρόνος δεν υπάρχει.



Transit
Δραματική
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Όταν τα γερμανικά στρατεύματα πλησιάζουν στο Παρίσι, ο Γκέοργκ, ένας γερμανός πρόσφυγας, δραπετεύει για τη Μασσαλία. Ανάμεσα στις αποσκευές του βρίσκονται τα έγγραφα ενός συγγραφέα, του Βάιντελ. Ο Γκέοργκ υιοθετεί την ταυτότητα του νεκρού και αποφασίζει να παραμείνει στη Μασσαλία. Όλα όμως θα αλλάξουν όταν ερωτευτεί τη Μαρία, η οποία αναζητάει τον σύζυγό της για να διαφύγουν μαζί στο Μεξικό.



Die gottliche ordnung - Γυναίκες με τα όλα τους
Δραμεντί
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Το 1971, η ελβετική ύπαιθρος δεν επηρεάζεται από τις μεγάλες κοινωνικές αναταραχές που προκάλεσε το κίνημα του 1968. Η Nora, μία νεαρή νοικοκυρά και μητέρα, αποφασίζει να εμπλακεί στον αγώνα για τη διεκδίκηση του δικαιώματος ψήφου των γυναικών, για το οποίο οι άντρες καλούνται να αποφασίσουν σε ψηφοφορία τον Φεβρουάριο του 1971.



Da xiang xi di er zuo - Ένας ελέφαντας στέκεται ακίνητος
Δραματική
Διάρκεια: 234'

Η περίληψη:
Σε μια πόλη στη Βόρεια Κίνα, οι ζωές κάποιων απελπισμένων ανθρώπων διαπλέκονται στη διάρκεια μιας και μόνο έντονης μέρας. Όλοι τους σκέφτονται τη διαφυγή από την παρακμασμένη αυτή πολιτεία, από μια ζωή γεμάτη βία και απόγνωση. Στο Μανζούλι, μια πόλη στα κινεζο-ρωσικά σύνορα, βρίσκεται ένας ελέφαντας που στέκεται διαρκώς ακίνητος και αδιάφορος για την κτηνωδία που κυριαρχεί στον κόσμο. Εκεί, στο μεγάλο τσίρκο, επιδιώκουν να φτάσουν και ίσως εκεί τα πράγματα διαφέρουν.



Missing Link - Ο ευγενικός κύριος Λινκ
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Ο κύριος Λινκ ένα έξυπνο και καλόψυχο θηρίο, αποτελεί το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Όταν συνειδητοποιεί ότι το είδος του βρίσκεται υπό εξαφάνιση ξεκινά μια αναζήτηση των μακρινών του συγγενών. Το είδος του βρίσκεται σε μία μυθική κοιλάδα και για να τους βρει πρόκειται να ζήσει μια "Οδύσσεια".