Ricordi? - Αναμνήσεις
Δραματική
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Ένας άντρας και μια γυναίκα ζουν μια παθιασμένη ερωτική ιστορία, στοιχειωμένη από τις αναμνήσεις τους.



El amor menos pensado - Απρόσμενος έρωτας
Κομεντί
Διάρκεια: 128'

Η περίληψη:
Ύστερα από 25 χρόνια γάμου και αφού ο γιος τους φεύγει μακριά για να σπουδάσει, ο Marcos και η Ana συνειδητοποιούν πως έχουν χάσει την ερωτική τους έλξη. Αποφασίζουν από κοινού να χωρίσουν, ξεκινώντας την περιπέτεια της εργένικης ζωής.



Edmond - Εντμόντ: Ένας απρόβλεπτος συγγραφέας
Κομεντί
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Τον Δεκέμβριο του 1897 ο θεατρικός συγγραφέας Edmond Rostand, πατέρας δύο παιδιών, αναζητά απελπισμένα μια επιτυχία. Καταφέρνει να πείσει τον διάσημο ηθοποιό Constant Coquelin πως μπορεί να γράψει μια έμμετρη ηρωική κωμωδία αλλά, αν και η διορία είναι ασφυκτική, αυτός έχει έτοιμο μόνον τον τίτλο: «Σιρανό ντε Μπερζεράκ».



The death and life of John F. Donovan - Η ζωή του Τζον Φ. Ντόνοβαν
Δραματική
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Μία δεκαετία μετά το θάνατο ενός τηλεοπτικού σταρ ένας νεαρός ηθοποιός εξομολογείται σε μια δημοσιογράφο την κρυφή αλληλογραφία που είχε μαζί του ως παιδί και πώς αυτή επηρέασε ολόκληρη τη ζωή του.



Hodja fra pjort - Το μαγικό χαλί
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 81'

Η περίληψη:
Ένα ιπτάμενο χαλί πέφτει στα χέρια του Hodja, ενός νεαρού βοσκού ο οποίος γίνεται στόχος ενός ραδιούργου βεζίρη κι ενός άπληστου σουλτάνου.



La paranza dei bambini - Η μεγάλη νύχτα της Νάπολης
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Σε μια φτωχική συνοικία της Νάπολης ο 15χρονος Nicola και η παρέα του ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον, το οποίο περνάει μέσα από τις τοπικές συμμορίες μαφιόζων.



Blinded by the light
Κομεντί
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Στο Λούτον του 1987 η ζωή ενός Βρετανού εφήβου πακιστανικής καταγωγής θα αλλάξει ριζικά όταν αυτός ανακαλύψει τα τραγούδια του Bruce Springsteen.



Bajo la Rosa - Το παιχνίδι του Ρόδου
Θρίλερ
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Όταν η δεκάχρονη Sara εξαφανίζεται και οι γονείς της βυθίζονται στην απελπισία, ένα γράμμα τούς πληροφορεί πως ο απαγωγέας δέχεται να έρθει στο σπίτι τους τα μεσάνυχτα και να τους συναντήσει.



Rambo: Last blood - Rambo: Το τελευταίο αίμα
Περιπέτεια
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Ο John Rambo έχει αποτραβηχτεί πλέον στο ράντσο του, όπου ζει ήσυχα με τη θετή του οικογένεια. Όταν όμως η έφηβη κόρη του αποφασίσει να ταξιδέψει στο Μεξικό για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα, οι απρόοπτες εξελίξεις αναγκάζουν τον σκληροτράχηλο βετεράνο να επιστρέψει στο παρελθόν με τον πιο βίαιο τρόπο.



Scary stories to tell in the dark - Τρομακτικές ιστορίες στο σκοτάδι
Τρόμου
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Σε μια αμερικανική κωμόπολη του 1968 ένα καταραμένο βιβλίο, το οποίο ζωντανεύει τις ιστορίες που γράφει μόνο του, πέφτει στα χέρια μιας παρέας εφήβων.