21 bridges - 21 γέφυρες
Περιπέτεια
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Ένας διεφθαρμένος αστυνομικός ντετέκτιβ βρίσκει ευκαιρία να λυτρωθεί, όταν στην προσπάθειά του να συλλάβει ένα δολοφόνο, ανακαλύπτει μια συνωμοσία που εμπλέκει συναδέλφους του με το οργανωμένο έγκλημα. Τότε θα πρέπει να αποφασίσει εάν τολμά να προδώσει ή όχι τους συνεργάτες του.



Les garçons sauvages - Τα άγρια αγόρια
Σινεφίλ
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Μια παρέα αγοριών διαπράττει ένα αποτρόπαιο έγκλημα κι εξορίζεται σε ένα νησί, όπου βιώνει μια σκληρή και απότομη ενηλικίωση.



Delegacioni - Η αντιπροσωπεία
Δραματική
Διάρκεια: 79'

Η περίληψη:
Το φθινόπωρο του 1990 μια ομάδα Ευρωπαίων αντιπροσώπων καταφθάνει στην αλβανική πρωτεύουσα. Την ίδια στιγμή ένας πολιτικός κρατούμενος μεταφέρεται, χωρίς εξηγήσεις, από την ορεινή φυλακή του στα Τίρανα. Το ταξίδι όμως δεν εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιο.



Dronningen - Η βασίλισσα της καρδιάς
Δραματική
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
Όταν ο γιος του συζύγου της από προηγούμενο γάμο μετακομίσει στο σπίτι τους, η ζωή της Anne, μιας επιτυχημένης δικηγόρου, θα αναστατωθεί με απρόβλεπτο τρόπο.



Spider in the Web - Δίκτυο κατασκόπων
Θρίλερ
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Ένας βετεράνος πράκτορας της Μοσάντ, του οποίου την αποτελεσματικότητα αμφισβητεί πλέον η υπηρεσία, αναλαμβάνει μαζί με έναν νεότερό του μια κρίσιμη αποστολή. Στόχος τους μια αινιγματική γυναίκα και η σχέση της με πωλήσεις χημικών όπλων στη Συρία.



Lillian - Λίλιαν
Δραματική
Διάρκεια: 129'

Η περίληψη:
Με ληγμένη βίζα και χωρίς να γνωρίζει λέξη στα αγγλικά, η Llilian αποφασίζει να γυρίσει από τις Η.Π.Α. στη Ρωσία. Μόνη της λύση να διασχίσει από την ανατολική στη βορειοδυτική ακτή τη χώρα μέχρι τον Βερίγγειο Πορθμό.



Bunuel en el laberinto de las tortugas - Ο Μπουνιουέλ στο λαβύρινθο με τις χελώνες
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 80'

Η περίληψη:
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της «Χρυσής Εποχής» στο Παρίσι, ο Luis Buñuel βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο. Τότε του παρουσιάζεται η ευκαιρία να γυρίσει μια ταινία που θα του αλλάξει τη ζωή.



Playing with fire - Παίζοντας με τη φωτιά
Κωμωδία
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Μια επίλεκτη ομάδα πυροσβεστών διασώζει τρία ανήλικα αδέρφια, αλλά τα μέλη της είναι απροετοίμαστα γι’ αυτό που τους περιμένει, τον ρόλο της μπέιμπι σίτερ.



Knives out - Στα μαχαίρια
Μυστηρίου
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Ένας ιδιόρρυθμος ντετέκτιβ βοηθά την αστυνομία στη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου ενός διάσημου και πάμπλουτου συγγραφέα, πατριάρχη μιας εκκεντρικής οικογένειας.



Der goldene handschuh - Το χρυσό γάντι
Θρίλερ
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Στο Αμβούργο των αρχών της δεκαετίας του ’70 ο Fritz Honka ζει μια μοναχική, μίζερη καθημερινότητα. Πίσω από το αποκρουστικό παρουσιαστικό του όμως κανείς δεν φαντάζεται πως κρύβεται ένας κατά συρροή δολοφόνος.