Τα PUBLIC, η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Βατόπουλου


την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019, στις 19.00μ.μ., στο βιβλιοπωλείο Public Βόλου (Ογλ 28).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο αρχιτέκτονας Κωνσταντίνος Αδαμάκης. Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΘ Δημήτρης Χορταριάς θα απευθύνει χαιρετισμό. Θα ακολουθήσει προβολή ψηφιακού υλικού. Ο Νίκος Βατόπουλος θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.
___________________________________________________________________________________

Το βιβλιοπωλείο ΖΑΧΟΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Βατόπουλου


την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019, στις 19.00μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου Κιέριον στην Καρδίτσα (Μπλατσούκα 22 και Βάιου Τζέλλα).

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Αντώνης Α. Αντωνίου. Θα ακολουθήσει προβολή ψηφιακού υλικού. Ο Νίκος Βατόπουλος θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.
___________________________________________________________________________________

Το βιβλιοπωλείο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Βατόπουλου


την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, στις 19.00μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Τρικάλων (Ασκληπιού 18).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο ποιητής Ηλίας Κεφάλας και ο Δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου. Θα ακολουθήσει προβολή ψηφιακού υλικού. Ο Νίκος Βατόπουλος θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.
___________________________________________________________________________________

Το βιβλιοπωλείο ΚΑΛΤΣΑΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Βατόπουλου


την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019, στις 19.00μ.μ., στο Χατζηγιάννειο – Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας (Ρούσβελτ 59).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο ιστορικός-συγγραφέας Νίκος Παπαθεοδώρου και ο Θωμάς Κυριάκος, μέλος της Φωτοθήκης Λάρισας. Θα ακολουθήσει προβολή ψηφιακού υλικού. Ο Νίκος Βατόπουλος θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.