Aga
Δραματική
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ζει αποκομμένο από τον πολιτισμό σε μια τούνδρα της αρκτικής Σιβηρίας, όταν ένα οδυνηρό συμβάν υποχρεώνει τον έναν να αναθεωρήσει τον τρόπο διαβίωσής τους και να ψάξει για βοήθεια.



La vérité - Η αλήθεια
Δραματική
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Μια διάσημη ηθοποιός στη δύση της καριέρας της επανενώνεται με την οικογένειά της με αφορμή την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της, τα οποία φέρνουν στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος.



Little Joe - Το λουλούδι της ευτυχίας
Σινεφίλ
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Μια εργασιομανής επιστήμονας κατασκευάζει ένα φυτό με την ικανότητα να καθιστά απόλυτα ευτυχισμένους τους ανθρώπους. Όταν η επίδρασή του ξεφύγει από κάθε έλεγχο, εκείνη καλείται να πάρει μια δραστική απόφαση.



Hvítur, hvítur dagur - Μια λευκή, λευκή μέρα
Δραματική
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Ένας αστυνομικός προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια της γυναίκας του, όταν οι υποψίες πως υπήρξε άπιστη τον οδηγούν στα άκρα.



Richard Jewell - Η μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ
Δραματική
Διάρκεια: 129'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα ένας φύλακας εντοπίζει έναν εκρηκτικό μηχανισμό λίγο προτού εκραγεί, σώζοντας έτσι τη ζωή πολλών ανθρώπων. Την ίδια στιγμή όμως γίνεται ο Νο 1 ύποπτος για την επίθεση.



Bad boys for life
Περιπέτεια
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Οι αχώριστοι ντετέκτιβ Mike Lowrey και Marcus Burnett αναλαμβάνουν την τελευταία υπόθεσή τους, όταν μια θανάσιμη απειλή από το παρελθόν τους βάζει στο στόχαστρο.



Dolittle - Ντούλιτλ
Φαντασίας
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Ο Δρ. Dolittle, ένας κτηνίατρος με την ικανότητα να μιλά στα ζώα, είναι η τελευταία ελπίδα για να σωθεί η ζωή της άρρωστης βασίλισσας της Αγγλίας. Για να τα καταφέρει πρέπει να ταξιδέψει σε ένα μυθικό νησί όπου βρίσκεται η πολύτιμη θεραπεία.