Wild rose
Δραματική
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
H Rose-Lynnείναι μια 23χρονη τραγουδίστρια κάντρι με δύο ανήλικα παιδιά, που μόλις αποφυλακίστηκε. Το όνειρό της είναι να αφήσει την Γλασκόβη για το Νάσβιλ, αλλά κυνηγώντας το παραμελεί διαρκώς τις οικογενειακές υποχρεώσεις της. Μέχρι που κάποια στιγμή θα πρέπει να επιλέξει…



The high note - Όνειρα στην Καλιφόρνια
Δραματική
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Η Grace Davis είναι ένα από τα κορυφαία αστέρια της μουσικής σκηνής, σε μια κρίσιμη στιγμή της καριέρας της. Να ρισκάρει ένα καινούριο άλμπουμ, όπως τη συμβουλεύει η νεαρή, αφοσιωμένη βοηθός της με όνειρα παραγωγού, ή να «αποσυρθεί» στις πίστες του Λας Βέγκας; Ένας ανερχόμενος μουσικός θα γίνει ο απρόσμενος καταλύτης στη σχέση ζωής των δυο γυναικών.



Docteur? - Ένα γιατρό παρακαλώ

Κωμωδία
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Την παραμονή των Χριστουγέννων ο Serge είναι ο μόνος διαθέσιμος γιατρός έκτακτης ανάγκης. Χτυπημένος από έναν πόνο στη μέση, θα χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντελιβερά, ο οποίος θα οικειοποιηθεί την ιδιότητά του και θα επιχειρήσει να προβεί σε τηλεφωνικά «καθοδηγούμενες» διαγνώσεις.



Made in Italy
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Ένας ζωγράφος που έχει αποξενωθεί από το γιο του, διευθυντή μιας λονδρέζικης γκαλερί, ταξιδεύει μαζί του ως την Τοσκάνη για να επισκευάσουν το παρατημένο εξοχικό τους. Τον πρώτο τον συνδέουν βαθιές αναμνήσεις με τη γραφική βίλα, την οποία ο δεύτερος θέλει εσπευσμένα να πουλήσει.



El robo del siglo - Το κόλπο του αιώνα

Περιπέτεια
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Στο Μπουένος Άιρες του 2006 μια ομάδα μικροκακοποιών σχεδιάζει να ληστέψει ένα υποκατάστημα της Banco Rio κάνοντας μια εντυπωσιακή είσοδο και μια εντελώς απρόβλεπτη έξοδο.