Come play - Έλα να παίξουμε
Τρόμου
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Ο Oliver είναι ένας μοναχικός αυτιστικός έφηβος ο οποίος περνά την ώρα του στο κινητό και στο τάμπλετ του. Όταν ένα μυστηριώδες πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τις συσκευές του για να τον κάνει φίλο του, οι γονείς του Oliver θα πρέπει να παλέψουν για να σώσουν το γιo τους από το τέρας που ζει πίσω από την οθόνη.



Gloria mundi - Η ελπίδα του κόσμου
Δραματική
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Η Sylvie και ο Nicolas είναι ένα νεαρό ζευγάρι που αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα στη σύγχρονη Μασσαλία. Η γέννηση της κόρης τους Γκλόρια θα τους χαροποιήσει, αλλά θα επιδεινώσει τις οικογενειακές εντάσεις, την ώρα που ο παππούς της μικρής αποφυλακίζεται και έρχεται να τους επισκεφτεί.



Le miracle du saint inconnu - Το θαύμα του άγνωστου αγίου
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Μετά την αποφυλάκισή του, ένας κλέφτης επιστρέφει στο ερημικό σημείο όπου είχε κρύψει τα κλοπιμαία. Διαπιστώνει, όμως, πως εκεί ακριβώς έχει χτιστεί το τέμενος ενός «αγνώστου αγίου» και γύρω του ένα ολόκληρο χωριό.



Cats & dogs 3: Paws unite - Σαν το σκύλο με τη γάτα 3
Οικογενειακή
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Η γάτα Γκουέν και ο σκύλος Ρότζερ είναι μυστικοί πράκτορες που προστατεύουν κρυφά τον κόσμο των οικόσιτων ζώων, χωρίς οι άνθρωποι να το έχουν πάρει ποτέ χαμπάρι. Η συνεργασία τους οφείλεται στη Μεγάλη Εκεχειρία, η οποία έχει σταματήσει την εχθρότητα των σκύλων και των γατών εδώ μια δεκαετία. Ένας παπαγάλος-σατανική ιδιοφυία, όμως, έχει διαφορετικά σχέδια.



The Collini Case - Υπόθεση Κολλίνι
Δικαστικό θρίλερ
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Το 2001, ο Fabrizio Collini, Ιταλός που ζει χρόνια στη Γερμανία, δολοφονεί εν ψυχρώ τον πλούσιο επιχειρηματία Hans Meyer . Παραδίδεται, αλλά αρνείται να μιλήσει σε οποιονδήποτε, ακόμα και στον διορισμένο νεαρό δικηγόρο του Caspar Leinen. Ο τελευταίος, γνωστός του Meyer και ερωτευμένος με την κόρη του, αρχίζει να αναζητά το κίνητρο του Collini, επιστρέφοντας σε ένα παρελθόν γεμάτο σκοτεινά μυστικά.