"Τικ Τακ, τικ τακ, ο χρόνος περνά..." του M.J. Arlidge

«Έχεις μία ώρα ζωή».
Αυτά ήταν τα μόνα λόγια που ακούστηκαν στην τηλεφωνική συνομιλία. Έπειτα η κλήση διακόπηκε. Μήπως πρόκειται για φάρσα; Μήπως είναι λάθος ο αριθμός; Μήπως δεν απάντησε ο σωστός άνθρωπος; Οτιδήποτε άλλο πέρα από την ανατριχιαστική αλήθεια… ότι κάποιος παρακολουθεί, καραδοκεί, μεθοδεύει το τέλος της ζωής σου την επόμενη ώρα.
Γιατί όμως;
Την απάντηση στο ερώτημα καλείται να δώσει η Έλεν Γκρέις, η επιθεωρήτρια με τη μακρά ιστορία στο κυνήγι δολοφόνων. Ωστόσο, σε αυτή την υπόθεση ο δολοφόνος φαίνεται να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από την αστυνομία και τα θύματα. Χωρίς κάποιο κίνητρο, δίχως κάποια ένδειξη ή ένα στοιχείο –τίποτε άλλο πέρα από τον απόλυτο φόβο– μία ώρα μπορεί να φανεί ατελείωτη…

"Λέσχη Μυστηρίου Σέργουφ Χολμς - No 13: Γκάζια στην πίστα!" του Isaac Palmiola

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ, ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΝ… ΣΕΡΓΟΥΦ ΧΟΛΜΣ.
Το Γκραν Πρι του Μονακό διεξάγεται αύριο και κάποιος έκλεψε το κύπελλο χωρίς ν’ αφήσει το παραμικρό ίχνος! Η υπόθεση φαίνεται τόσο περίπλοκη, ώστε η Τζούλια και ο Ντιέγκο υποπτεύονται ακόμα και τον φύλακα!
Αυτά είναι τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ!
Το κύπελλο φυλασσόταν σ’ ένα ξενοδοχείο απίστευτης χλιδής γεμάτο διασημότητες.
Αυτά είναι τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
Φαίνεται ότι ο κλέφτης δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο…
ΕΔΩ ΜΥΡΙΖΕΙ… ΜΥΣΤΗΡΙΟ!

"Συναρπαστικές ιστορίες: 20 σπουδαίοι πρωτοπόροι που άλλαξαν τον κόσμο" της Gabriella Santini

20 πρωτοπόροι που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην εξέλιξη της ανθρωπότητας! 
Ποιο ήταν το μυστικό τους; Διέθεταν ένα χαρισματικό μυαλό, αλλά και δύναμη να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.
Από μικρή ηλικία έθεταν στόχους στη ζωή τους, ήταν προσηλωμένοι στο αντικείμενο μελέτης τους και, με κίνητρο το πάθος τους, μας πρόσφεραν σπουδαίες πρωτοποριακές ανακαλύψεις.

"Μεγάλες ιδέες για νέους στοχαστές" της Jamia Wilson

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΤΕ 20 ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.
Τι είναι η δικαιοσύνη;
Τι είναι η ελευθερία;
Γιατί υπάρχουμε;
Τι είναι η ψυχή;
Σ’ αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψουμε ότι οι μεγάλες ιδέες έχουν δύναμη. Μέσα από το διάβασμα, τη συζήτηση και την ανταλλαγή ιδεών θα αναζητήσουμε τη βαθύτερη γνώση και την αλήθεια· θα ανακαλύψουμε τη φιλοσοφία!
Και κατανοώντας τη δύναμη της φιλοσοφίας, θα μπορέσουμε να απαντήσουμε στα μεγάλα ερωτήματα της ζωής και του σύμπαντος. Εμείς οι νέοι στοχαστές θα φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο!