Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Υρία», ο Δήμος Πάρου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου, η κοινότητα Λευκών Πάρου και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στο 2ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου «Λευκές αναγνώσεις», που θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο από τις 15 έως τις 19 Ιουλίου 2021.

Τη Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021, στις 18.00μ.μ., στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών Πάρου ή στην Αίθουσα Κοινότητας οι Πράκτορες του Πλανήτη σάς περιμένουν σε ένα άκρως διαδραστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι μυστηρίου με αφορμή τη σειρά βιβλίων της Ελένης Ανδρεάδη ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Τολμάς να γίνεις Πράκτορας του Πλανήτη και να αναλάβεις μια άκρως απόρρητη αποστολή για να σώσεις τον κόσμο από τα πλαστικά μιας χρήσης; Αν είσαι τολμηρός, έλα να εξιχνιάσουμε μαζί μυστηριώδεις υποθέσεις σε μια μυστική συνάντηση πρακτόρων, όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν.

Μην το χάσετε!
Για παιδιά από 8 ετών

Με την υποστήριξη, την αιγίδα και τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού, την αιγίδα του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (ΙΒΒΥ) και την κάλυψη του κοινωνικού δικτύου Bookia.