"Ημερολόγιο 2022 σωματικής άσκησης, υγείας και ευεξίας" του Στέφανου Λυραντωνάκη

Το «Ημερολόγιο 2022, Σωματικής άσκησης, Υγείας και Ευεξίας», απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, για όλες τις αθλητικές και σωματικές δραστηριότητες. Είναι για τους ερασιτέχνες αθλητές και τους λάτρεις της σωματικής άσκησης, μέχρι και τους προχωρημένους, που αναζητούν την αλήθεια μέσα από επιστημονικές έρευνες.
Το ημερολόγιο παρέχει γνώσεις σε θέματα:
• Ιστορίας και Φιλοσοφίας Αθλητισμού
• Προπονητικής – Εργοφυσιολογίας
• Πληροφορίες για το Ανθρώπινο Σώμα
• Άσκηση και Διατροφή
• Θέματα Υγείας – Άσκησης για Όλους – Ευεξίας
Κάθε ασκούμενος επιπλέον, μπορεί να καταγράφει τις καθημερινές σωματικές δραστηριότητες και προπονήσεις του και χρησιμεύει σαν ένα αρχείο των δραστηριοτήτων και των συνηθειών του για όλο τον χρόνο. Η σωματική, πνευματική, ψυχική πληρότητα και η μακροζωία, μπορεί να διασφαλιστεί με το να εντάξουμε την φυσική δραστηριότητα, την άθληση και την ισορροπημένη διατροφή στο καθημερινό πρόγραμμα μας. Η Οξυγόνωση των Κυττάρων μας μέσα από την Αερόβια άσκηση είναι το Φυσικό Φάρμακό μας. Άσκηση = Καλή ποιότητας ζωής = Μακροζωία!
Σκοπός του ημερολογίου είναι να μυήσει τον αναγνώστη στην Άσκηση του Σώματος και Πνεύματος Δια Βίου και επιπλέον να προσθέσει την κίνηση και την ισορροπημένη διατροφή στην ζωή του.