"Live Green, 52 βήματα για μια πιο βιώσιμη καθημερινότητα" της Jen Chillingsworth

ΕΝΑΣ ΕΥΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΗ,ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.
Το βιβλίο αυτό είναι μια συλλογή από χρήσιμες και πρακτικές οδηγίες που μπορείτε να ακολουθήσετε, με σκοπό να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και να βοηθήσετε τον πλανήτη μας να παραμείνει όμορφος. Δημιουργήστε τα δικά σας προϊόντα καθαρισμού, δωρίστε τα ρούχα που δεν χρειάζεστε, αποβάλετε το πλαστικό από τη ζωή σας, αξιοποιήστε τα αγαθά παράγοντας μηδενικά απορρίμματα και γιορτάστε απλά και ξέγνοιαστα τα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους σας.
ΖΗΣTΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΛΑ. ΖΗΣTΕ ΠΡΑΣΙΝΑ.

"Μυστικοί 7: Μυστήριο στο έρημο σπίτι (1)" της Enid Blyton

Μια παρέα θαρραλέων παιδιών ξετρελαίνονται να λύνουν μυστήρια και σκοτεινές υποθέσεις μαζί με τον σκύλο τους τον Σκάμπερ. Αυτοί είναι οι Μυστικοί Επτά, μία από τις δημοφιλέστερες σειρές της πολυβραβευμένης Ένιντ Μπλάιτον που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.
Οι Μυστικοί Επτά περνούν το πρωινό τους παίζοντας χιονοπόλεμο και φτιάχνοντας χιονάνθρωπους. Το βράδυ ο Τζακ ανακαλύπτει ότι έχει χάσει το σήμα του. Επιστρέφει κρυφά στο πάρκο για να το βρει και μένει κατάπληκτος από ένα περίεργο φορτηγό που ξεφυτρώνει από το πουθενά και από τους παράξενους ήχους που γεμίζουν την ήσυχη νύχτα. Τι ρόλο παίζει ο μυστηριώδης επιστάτης που παριστάνει τον θεόκουφο; Και τι είναι αυτές οι φωνές που ακούγονται από το έρημο αγροτόσπιτο;

"Μυστικοί 7: Τα κλεμμένα μαργαριτάρια (2)" της Enid Blyton

Μια παρέα θαρραλέων παιδιών ξετρελαίνονται να λύνουν μυστήρια και σκοτεινές υποθέσεις μαζί με τον σκύλο τους τον Σκάμπερ. Αυτοί είναι οι Μυστικοί Επτά, μία από τις δημοφιλέστερες σειρές της πολυβραβευμένης Ένιντ Μπλάιτον που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.
Οι Μυστικοί Επτά παίζουν τους Ινδιάνους στο μικρό δάσος. Ξαφνικά, ο Κόλιν αντιλαμβάνεται έναν άγνωστο άντρα πάνω στον φράχτη της γειτονικής έπαυλης. Ο ρόλος του αποκαλύπτεται το ίδιο απόγευμα, όταν από το ραδιόφωνο γίνεται γνωστό ότι έχουν κλαπεί τα μαργαριτάρια της λαίδης Λούσι Τόμας. Τι σχέση μπορεί να έχουν με την υπόθεση οι κλόουν και οι ακροβάτες του τσίρκου που δίνει παραστάσεις στην περιοχή; Έφτασε η ώρα να δείξει τι δαιμόνιο λαγωνικό είναι ο Σκάμπερ!

"Στο κολέγιο του Σεν Κλερ (1)" της Enid Blyton

Στο πρώτο βιβλίο οι δίδυμες Πατ και Ίζαμπελ Ο’Σάλιβαν ξεκινούν τη φοίτησή τους στο Σεν Κλερ όλο γκρίνια, αποφασισμένες να κάνουν την επανάστασή τους. Η ζωή όμως εκεί δεν είναι τόσο εύκολη όπως τη φαντάζονταν. Πολλά απρόοπτα θα συμβούν που θα τις βοηθήσουν να συνειδητοποιήσουν τις δικές τους αδυναμίες. Σιγά σιγά προσαρμόζονται, κάνουν φίλους και γίνονται δύο αξιαγάπητα κορίτσια.

"Μια ηρωίδα στο Σεν Κλερ (2)" της Enid Blyton

Μια νέα σχολική περίοδος ξεκινά στο Σεν Κλερ και οι δίδυμες Ο’Σάλιβαν ανυπομονούν να συναντήσουν ξανά τους φίλους τους. Εδώ το ενδιαφέρον όλων των μαθητριών επικεντρώνεται στη Μάργκεριτ Φένγουορθ, γύρω από την οποία δημιουργείται εχθρικό κλίμα. Το «μαύρο πρόβατο» όμως αποδεικνύεται ένα κορίτσι με σπάνιο θάρρος που θα κερδίσει μια θέση στην καρδιά όλων.

"Η ιστορία του διαστήματος"

Πριν από τη Μεγάλη Έκρηξη δεν υπήρχε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!
Ούτε γαλαξίες, ούτε αστέρια, ούτε πλανήτες… καθόλου ζωή. Κανένας χρόνος, κανένας χώρος, καθόλου φως και ήχος. Μετά, ξαφνικά, πριν από 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ…
Μέσα από αυτή την υπέροχα εικονογραφημένη ιστορία του σύμπαντός μας, θα ταξιδέψεις πίσω στον χρόνο και στη Μεγάλη Έκρηξη, θα δεις να γεννιούνται γαλαξίες και αστέρια, θα ακολουθήσεις τον πρώτο άνθρωπο στη Σελήνη και θα αναρωτηθείς ποια μυστήρια αναμένεται ακόμη να ανακαλυφθούν.

"Το σώμα μου"

Έχεις σκεφτεί ποτέ όλα εκείνα τα καταπληκτικά πράγματα που κάνει το σώμα σου;
Τώρα μπορείς να δεις τι συμβαίνει μέσα σου κοιτάζοντας απλώς τις έγχρωμες διαφανείς σελίδες!
Εξερεύνησε όλα τα όργανα στο ανθρώπινο σώμα που συνεργάζονται για να διατηρούμαστε στη ζωή και ανακάλυψε τις λειτουργίες που κάνουν τα κόκαλα, οι μύες, τα όργανα και οι αισθήσεις.
Το σώμα σου είναι μοναδικό, ετοιμάσου να το γνωρίσεις!