Men
Τρόμου
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ύστερα από μια προσωπική τραγωδία, η Harper αποσύρεται για λίγες εβδομάδες στην αγγλική εξοχή και σε μια απομονωμένη έπαυλη. Εκεί νιώθει ότι κάποιος την παρακολουθεί, ενώ οι κάτοικοι του χωριού τής συμπεριφέρονται ολοένα πιο παράξενα.



Paradis sale - Βρώμικος παράδεισος
Σινεφίλ
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Σε ένα μακρινό πλανήτη όπου ζουν αποκλειστικά γυναίκες υπό ένα ιδιότυπο μητριαρχικό καθεστώς, μια νεαρή κοπέλα αναγκάζεται να εντοπίσει και να εξουδετερώσει με τη βοήθεια της μητέρας της μια δολοφόνο που απελευθέρωσε άθελά της.



L' événement - Το γεγονός
Δραματική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Στην επαρχιακή Γαλλία του 1963 η Anne, φοιτήτρια φιλολογίας, μένει έγκυος. Αποφασίζει να κάνει έκτρωση, κάτι το οποίο όμως είναι παράνομο και τιμωρείται με φυλάκιση.



18
Δραματική
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η καθημερινότητα μιας ομάδας μαθητών λυκείου στο Πέραμα, παγιδευμένης ανάμεσα στην οικονομική κρίση, τα οικογενειακά προβλήματα και την ανεξέλεγκτη ρατσιστική βία.



Elcano & Magellan: The first voyage around the world - Ελκάνο και Μαγγελάνος: Ο Πρώτος περίπλους της Γης
Animation
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Ο Juan Sebastián Elcano είναι ένας νεαρός και απερίσκεπτος Ισπανός ναυτικός, ο οποίος το 1519 αναγκάζεται λόγω χρεών να συμμετάσχει στην αποστολή του θαλασσοπόρου Φερδινάνδου Μαγγελάνου στα νησιά Μαλούκου του ινδονησιακού αρχιπελάγους.



Occhiali neri - Μαύρα γυαλιά
Τρόμου
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Ένα call girl πολυτελείας που έχει χάσει την όρασή της και ένα ορφανό αγόρι από την Κίνα το οποίο αναζητά η αστυνομία γίνονται στόχος ενός κατά συρροήν δολοφόνου.