On the line - Ανώνυμη κλήση
Θρίλερ
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Ο παρουσιαστής μιας μεταμεσονύκτιας ραδιοφωνικής εκπομπής δέχεται μια τηλεφωνική κλήση από έναν άγνωστο, ο οποίος του ανακοινώνει ότι βρίσκεται στο σπίτι του και κρατάει αιχμάλωτη την οικογένειά του. Συνομιλώντας μαζί του ζωντανά, ο πρώτος προσπαθεί να καταλάβει τα κίνητρά του και να κερδίσει χρόνο.



Amsterdam - Άμστερνταμ
Δραματική
Διάρκεια: 134'

Η περίληψη:
Το 1933, ένας γιατρός και ένας δικηγόρος γίνονται μάρτυρες ενός φόνου, για τον οποίο κατηγορούνται, και τρέπονται σε φυγή. Με τη βοήθεια μιας φίλης τους από τα παλιά αναζητούν τους ενόχους, φτάνοντας μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία.



Emily
Δραματική
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Αμφισβητώντας τα βικτοριανά ήθη, η νεαρή Emily Bronte αναζητάει τον τρόπο που θα απελευθερωθεί από το κομφορμιστικό περιβάλλον της και θα την οδηγήσει στη συγγραφή του «Ανεμοδαρμένα ύψη».



Flugt - Φυγή
Animation
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Ο Amin, ο οποίος έφτασε ως ασυνόδευτος ανήλικος στη Δανία από το Αφγανιστάν πριν από 20 χρόνια, εξομολογείται σε έναν στενό του φίλο την περιπέτειά του, αλλά κι ένα καλά κρυμμένο μυστικό.



Vortex
Σινεφίλ
Διάρκεια: 142'

Η περίληψη:
Οι τελευταίες μέρες ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο παρισινό διαμέρισμά του, καθώς η υγεία του σταδιακά επιδεινώνεται.



Στη χώρα του πάγου και της φωτιάς - Into the land of ice and fire
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η καθημερινότητα της 86χρονης Σάρα και του επτάχρονου Μίκα στον αρκτικό κύκλο και στη χώρα των Σάμι.




Jaddeh Khaki - Φύγαμε!
Δραματική
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Μια τετραμελής οικογένεια διασχίζει την ιρανική ύπαιθρο προς τα σύνορα. Γεμάτο διαρκείς αντιπαραθέσεις και αλλαγές διαθέσεων, το ταξίδι φαντάζει σαν μια χαοτικά διασκεδαστική περιπέτεια για όλους πλην του μεγάλου γιου, ο οποίος οδηγεί παραμένοντας σιωπηλά σκεφτικός.



Pil - Πριγκίπισσα αλάνι
Animation
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Μια δυναμική νεαρή μεταμφιέζεται σε πριγκίπισσα για να σώσει τον νόμιμο διάδοχο του θρόνου από τις δολοπλοκίες του σατανικού αντιβασιλέα.