Babylon - Βαβυλώνα
Δραματική
Διάρκεια: 189'

Η περίληψη:
Στο Χόλιγουντ του 1926, οι ζωές ενός Μεξικανού μετανάστη, μιας φερέλπιδος ηθοποιού και ενός διάσημου σταρ ανακατεύονται σουρεαλιστικά, καθώς ο κινηματογράφος βιώνει σαρωτικές τεχνολογικές αλλαγές.



Πίσω από τις θυμωνιές
Δραματική
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Σε ένα χωριό κοντά στα βόρεια σύνορα της χώρας, μια τριμελής λαϊκή οικογένεια βιώνει τη σύγκρουση, όταν διαδοχικά τραυματικά συμβάντα πληγώνουν τις σχέσεις τους, φτάνοντάς τις στα όριά τους.



Fireheart - Η μικρή πυροσβέστης
Animation
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Στη Νέα Υόρκη του 1932 ένας κατά συρροή εμπρηστής αναγκάζει τον Shawn Nolan, θρυλικό πρώην πυροσβέστη, να επιστρέψει στην ενεργό δράση ως επικεφαλής μιας ομάδας εθελοντών. Μόνο που σ’ αυτή θα παρεισφρήσει και η κόρη του Georgia, μεταμφιεσμένη σε άντρα.



Mothering Sunday - Κυριακή της μητέρας
Δραματική
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Την Ημέρα της Μητέρας του 1924, η νεαρή καμαριέρα Jane Fairchild παίρνει ρεπό και συναντά τον κρυφό εραστή της Paul. Γόνος πλούσιας οικογένειας, εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί μια γυναίκα της τάξης του, αλλά ένα απρόσμενο γεγονός θα αλλάξει τα σχέδια και τις ζωές όλων τους.



Alice, darling - Άλις, αγάπη μου
Δραματική
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Η Alice φεύγει για μία εβδομάδα διακοπών με τις δύο καλύτερες φίλες της. Η «απόδρασή» της θα γίνει αφορμή για να επανεξετάσει τη σχέση της μαζί τους, αλλά και εκείνη με τον Simon, στην οποία είναι ασφυκτικά παγιδευμένη.



Holy spider - Ιερή αράχνη
Θρίλερ
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Μια δημοσιογράφος προχωρά όλο και βαθύτερα στη σκοτεινή πλευρά της ιρανικής πραγματικότητας, προσπαθώντας να αποκαλύψει το πρόσωπο ενός serial killer ο οποίος δολοφονεί ιερόδουλες στην ιερή πόλη Μασχάντ.