Ant-Man and the Wasp: Quantumania - Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία

Περιπέτεια
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Ένα πείραμα της Cassie Lang σε σχέση με τον Κβαντικό Κόσμο παίρνει απρόβλεπτη τροπή και παρασέρνει εκεί όλη την οικογένεια του Scott και της Hope. Τώρα, τα μέλη της πρέπει να προσανατολιστούν σ’ ένα άγνωστο, απειλητικό σύμπαν και να βρουν τρόπο να επιστρέψουν σπίτι.



Bed rest - Ξεκουράσου

Τρόμου
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Η έγκυος Julie και ο άντρας της μετακομίζουν στο καινούργιο, ευρύχωρο και απομονωμένο εξοχικό σπίτι τους. Μετά από ένα περίεργο ατύχημα, εκείνη είναι υποχρεωμένη να περάσει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της στο κρεβάτι, όπου αρχίζει να ακούει ενοχλητικούς ήχους και να βλέπει απόκοσμες εικόνες.



Jang-e Jahani Sevom - Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος
Δραματική
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Ένας άστεγος εργάτης προσλαμβάνεται για την κατασκευή των σκηνικών σε μία ταινία με θέμα τον Hitler. Από μια σειρά συμπτώσεων, του προσφέρεται ο πρωταγωνιστικός ρόλος, αλλά και η ευκαιρία να σώσει τη γυναίκα που αγαπά. Η πραγματικότητα της ταινίας, όμως, θα μπερδευτεί με την αληθινή ζωή, με ανεπανόρθωτες συνέπειες.



Close
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Οι Léo και Rémi είναι δύο 13χρονοι των οποίων η στενή φιλία γίνεται αντικείμενο χλευασμού από τους συμμαθητές τους. Ο Léo ενοχλείται και προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από τον Rémi, ο οποίος νιώθει σοκαρισμένος και αμήχανος.



1976
Δραματική
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Στη Χιλή του 1976 η Carmen σύζυγος ευκατάστατου γιατρού, ακολουθεί τη συμβουλή του τοπικού ιερέα και περιποιείται έναν τραυματισμένο νεαρό. Ανακαλύπτοντας πως είναι ένας καταζητούμενος αντικαθεστωτικός, θα αρχίσει να αναθεωρεί όλα όσα συμβαίνουν γύρω της.



My fairy troublemaker - Η παρέα των θαυμάτων
Animation
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Παρ’ όλο που δεν περνάει τις απαιτούμενες εξετάσεις, η σκανδαλιάρα νεράιδα Βιολέτα ταξιδεύει στον κόσμο των ανθρώπων, γνωρίζεται με τη 12χρονη Μάξι και παγιδεύεται εκεί. Τώρα χρειάζεται τη βοήθειά της, αλλά κι εκείνη του κόσμου των νεράιδων, για να μπορέσει να επιστρέψει.