Beautiful disaster - Γλυκιά καταστροφή
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Η Abby είναι μια συντηρητική κοπέλα που προσπαθεί να ξεχάσει το σκοτεινό παρελθόν της. Όταν όμως πάει στο κολέγιο και γνωρίσει το γοητευτικό και επικίνδυνο Travis, όλα στη ζωή της θα ανατραπούν.



The Pope's Exorcist - Ο εξορκιστής του Βατικανού
Τρόμου
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Ο ιερέας Gabriel Amorth, αρχιεξορκιστής του Βατικανού, ερευνά το δαιμονισμό ενός νεαρού αγοριού και έρχεται αντιμέτωπος με μια αιωνόβια συνωμοσία που η Αγία Έδρα προσπάθησε για αιώνες να κρατήσει κρυφή.



Zhena Chaikovskogo - Η γυναίκα του Τσαϊκόφσκι
Δραματική
Διάρκεια: 143'

Η περίληψη:
Στα 37 του χρόνια, ο Ρώσος συνθέτης Pyotr Tchaikovsky δέχεται να παντρευτεί την πρώην μαθήτριά του Antonina Miliukova, χωρίς να νιώθει γι’ αυτήν την παραμικρή έλξη. Συνεχίζει να συναναστρέφεται νεότερούς του άντρες και έξι εβδομάδες μετά την εγκαταλείπει, κάτι το οποίο εκείνη αρνείται να δεχτεί.



Flux gourmet
Σινεφίλ
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Μια αβάν-γκαρντ καλλιτεχνική κολεκτίβα, η οποία στεγάζεται σε ένα ινστιτούτο αφιερωμένο στις μαγειρικές και διατροφικές επιδόσεις, μπλέκεται σε αγώνες εξουσίας, καλλιτεχνικές βεντέτες και γαστρεντερικές διαταραχές.



La voluntaria - Η εθελόντρια
Δραματική
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Η Marisa, μια 65χρονη Ισπανίδα γιατρός που μόλις συνταξιοδοτήθηκε, φτάνει στην Ελλάδα για να δουλέψει εθελοντικά σε μια προσφυγική δομή. Εκεί, όμως, θα έρθει αντιμέτωπη με μια πραγματικότητα που δεν φανταζόταν ποτέ.



L' homme de la cave - Ο άντρας στο υπόγειο
Θρίλερ
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Ένα ζευγάρι Γάλλων εβραϊκής καταγωγής πουλά την αποθήκη του διαμερίσματός του σε έναν πρώην δάσκαλο ιστορίας, ο οποίος αποδεικνύεται ένθερμος αντισημιτικός συνωμοσιολόγος. Έντρομοι, προσπαθούν να ακυρώσουν την πώληση, ενώ εκείνος γίνεται φίλος της έφηβης κόρης τους.



Air - Air: Κυνηγώντας ένα θρύλο
Δραματική
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Για να λανσάρει το καινούργιο παπούτσι της Nike, ο πωλητής Sonny Vaccaro έχει μια ιδέα: να το συνδέσει με ένα ανερχόμενο ταλέντο του μπάσκετμπολ. Πρέπει όμως πρώτα να πείσει τους ανωτέρους του και κατόπιν τον ίδιο τον Michael Jordan.



Super Mario Bros. Movie - Super Mario Bros: Η ταινία
Animation
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Οι αδελφοί Mario κι ο Luigi, υδραυλικοί στο Μπρούκλιν, ταξιδεύουν ως τη Μανιταροχώρα, η οποία δέχεται την επίθεση του αδυσώπητου ερπετο-βασιλιά Bowser.



Το φωτογραφείο του μπαμπά μου
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 74'

Η περίληψη:
Η Βάνια Τλούπα αφηγείται τη ζωή και το έργο του πατέρα της Τάκη Τλούπα, φωτογράφου, ο οποίος κατέγραψε μοναδικά τη μεταπολεμική πραγματικότητα της θεσσαλικής υπαίθρου και τους ανθρώπους της.