The Marvels
Περιπέτεια
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ύστερα από ένα ατύχημα, η Captain Marvel συναντιέται στην ίδια διάσταση με την Ms. Marvel και την Captain Monica Rimbeau, με τις οποίες θα χρειαστεί σύντομα να συμμαχεί ώστε να προστατεύσουν το γαλαξία από μια πρωτοφανή μοχθηρή απειλή.



La passion de Dodin Bouffant - Στη φωτιά
Δραματική
Διάρκεια: 145'

Η περίληψη:
Το 1885, σε μια έπαυλη της κοιλάδας του Λίγηρα, η ταλαντούχα μαγείρισσα Eugénie δουλεύει για τον γκουρμέ Dodin Bouffant επί δύο δεκαετίες. Η συνεργασία τους έχει εξελιχθεί σε τρυφερή ερωτική σχέση, αλλά εκείνη αρνείται τις επίμονες προτάσεις του για γάμο. Μέχρι που εκείνος αποφασίζει να της μαγειρέψει.



Savvusanna sõsarad - Η αδελφότητα της καπνιστής σάουνας
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Σε μια παραδοσιακή σάουνα καπνού στη νότια Εσθονία, γυναίκες διαφορετικών ηλικιών και καταβολών μοιράζονται προσωπικές τραυματικές εμπειρίες ώστε να επουλώσουν τις πληγές τους.



The good mother - Μια μητέρα εκδικείται
Θρίλερ
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Μετά το φόνο του αποξενωμένου γιου της, μια δημοσιογράφος συνεργάζεται με την έγκυο κοπέλα του για να αποκαλύψουν το δολοφόνο του, ερχόμενες αντιμέτωπες με ένα αδίστακτο κύκλωμα ναρκωτικών και διαφθοράς.



The Royal Hotel
Θρίλερ
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, δύο φίλες πιάνουν προσωρινά δουλειά σε ένα απομονωμένο μπαρ στην καρδιά της αυστραλιανής ερήμου, όπου συναντούν μια ανεξήγητη αφιλοξενία και δεκάδες θαμώνες που διεκδικούν έντονα την ερωτική προσοχή τους.



American carnage
Τρόμου
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Μια ομάδα παιδιών μεταναστών χωρίς χαρτιά συλλαμβάνεται βίαια και υποχρεώνεται να εργαστεί σε οίκο ευγηρίας ώστε οι γονείς τους να αποφύγουν την απέλαση, αγνοώντας πως εκεί τους περιμένει ένας ζωντανός εφιάλτης.



Arte povera - The documentary
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 80'

Η περίληψη:
Το χρονικό της δημιουργίας του δίσκου «Arte povera», του πρώτου στο ελληνικό χιπ χοπ που συνδυάζει ραπ και κλασική μουσική, από τον Beats Pliz.



Le petit Nicolas: Qu'est-ce qu'on attend pour etre heureux? - Ο μικρός Νικόλας: Τι περιμένουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι;
Animation
Διάρκεια: 82'

Η περίληψη:
Στην καρδιά του Παρισιού, οι René Goscinny και Jean-Jacques Sempé σχεδιάζουν έναν νέο ήρωα, τον Μικρό Νικόλα, ο οποίος ξεπηδά από το χαρτί και είναι έτοιμος να ζήσει μοναδικές περιπέτειες.