Ο ΙΑNOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιώργου Συμπάρδη


την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023, στις 20:30μ.μ., στο IANOS Café (Σταδίου 24, Αθήνα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η ποιήτρια και κριτικός λογοτεχνίας Άννα Αφεντουλίδου και η δοκιμιογράφος και κριτικός λογοτεχνίας Ελισάβετ Κοτζιά. Ο Γιώργος Συμπάρδης θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Η αναδρομή στο παρελθόν της ενηλικίωσης του νεαρού αφηγητή και ταυτόχρονα μία κατάδυση στον θολό βυθό του οικογενειακού περιβάλλοντος.
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν γονείς, εκπαιδευτικούς και όλους όσοι ασχολούνται με την ανατροφή των παιδιών στην παρουσίαση και τον τρόπο αξιοποίησης του νέου εκπαιδευτικού βιβλίου της Τζένης Μωραΐτη και Αγγελικής Μαγκλάρα
την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023, στις 18:30μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Forum (Δεληγιώργη 9 και Πολυμέρη, Βόλος).

Οι συγγραφείς του βιβλίου και παιδαγωγοί με πολύχρονη διδακτική πείρα θα προτείνουν τρόπους αξιοποίησης του βιβλίου, που σκοπό έχει να βοηθήσει το παιδί να εντοπίζει τις αιτίες και την παγκοσμιότητα των περιβαλλοντικών ζητημάτων, καθώς και να αντιλαμβάνεται τη σημασία υιοθέτησης ατομικής θετικής στάσης και συνεργατικών δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Κωνσταντίνος Καρτάλης, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Ε.Ε. για την Κλιματική Αλλαγή.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας Ελισάβετ Αντωνίου και Πασχάλης Δήμου.
Συντονίζει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ