Το βιβλιοπωλείο Επί λέξει και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Μάκη Καραγιάννη
την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023, στις 19.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Ακαδημίας 32, Αθήνα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας και κριτικός Νίκος Δαββέτας και ο Αλέξης Ζήρας, κριτικός λογοτεχνίας.

Ένα παιχνίδι χωρίς όρια ανάμεσα στη δύναμη της θέλησης και τις παγίδες της Ιστορίας που μετατρέπουν τους πρωταγωνιστές του δράματος σε μια ασήμαντη χαρακιά στο άγριο σκηνικό της βορειοελλαδικής ενδοχώρας.
____________________________________________________________________________________


Το περιοδικό Εμβόλιμον, το βιβλιοπωλείο Γκελεστάθη – Παπαγεωργόπουλου και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λουκίας Δέρβη
την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023, στις 19:30μ.μ., στο εντευκτήριο του περιοδικού Εμβόλιμον (συγκρότημα «Πύλος», Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας).

Με τη συγγραφέα συνομιλεί ο Νίκος Κατσαβός, μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού Εμβόλιμον. Αποσπάσματα από το βιβλίο διαβάζει ο συγγραφέας Αλέξης Πανσέληνος. Η Λουκία Δέρβη θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

Ένας κόσμος ποικίλος, κοιταγμένος κάθε φορά από άλλη οπτική γωνία, ιστορίες απλών και πιο σύνθετων ανθρώπων, σε διαφορετικές τονικότητες.