The beekeper - Ο μελισσοκόμος
Περιπέτεια
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ένας πρώην μυστικός πράκτορας αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για να εκδικηθεί την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, αποφάση η οποία εν αγνοία του τον βάζει στο στόχαστρο μιας πανίσχυρης ελίτ.



Les trois mousquetaires: Milady - Οι τρεις σωματοφύλακες: Μιλαίδη
Περιπέτεια
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Με τη Γαλλία να βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου και τους υπόλοιπους Σωματοφύ-λακες σε επιφυλακή, ο Ντ'Αρτανιάν καλείται να ισορροπήσει μεταξύ του καθήκοντος και των ανατροπών που συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή.



Bên trong vo kén vàng - Το δέντρο με τις χρυσές πεταλούδες
Δραματική
Διάρκεια: 179'

Η περίληψη:
Ένας νεαρός άντρας βιώνει ένα απροσδόκητο ταξίδι αυτογνωσίας, όταν επιστρέφει στον τόπο καταγωγής της νύφης του για να προετοιμάσει την κηδεία της.



Dream scenario - Ονειρικό σενάριο
Δραματική
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Ένας καθηγητής πανεπιστημίου βρίσκεται ξαφνικά στο επίκεντρο της κοινής γνώμης, όταν ανεξήγητα αρχίζει να εμφανίζεται στα όνειρα δεκάδων ανθρώπων.



White bird - Θαύμα: Λευκό πουλί
Δραματική
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Μια γιαγιά αφηγείται στον εγγονό της πώς γλίτωσε από τη ναζιστικά κατεχόμενη Γαλλία με μόνο όπλο την καλοσύνη των ξένων και τη δύναμη της παιδικής φαντασίας.



Robot dreams - Ο φίλος μου το ρομπότ

Animation
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Ένας σκύλος και ένα ανδροειδές γίνονται κολλητοί, ωστόσο ξαφνικά οι δυο τους καλούνται να επιβιώσουν χωριστά, εξαιτίας ενός λάθους που τους απομακρύνει για μήνες.