Perfect days - Υπέροχες μέρες
Δραματική
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Ο Hirayama εργάζεται ως καθαριστής δημόσιων τουαλετών στο Τόκιο. Οι μέρες του κυλούν πανομοιότυπα, δουλεύοντας, ακούγοντας μουσική, φωτογραφίζοντας τη φύση και διαβάζοντας. Μια ρουτίνα, την οποία θα χρωματίσουν ο καινούργιος βοηθός του και η επίσκεψη της νεαρής ανιψιάς του.



Cuando acecha la maldad - Εκεί που το κακό παραμονεύει
Τρόμου
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Τα αδέλφια Pedro και Jimi ανακαλύπτουν ότι μια δαιμονική οντότητα έχει στοιχειώσει ένα κοντινό αγροτόσπιτο, δηλητηριάζοντας ταυτόχρονα τα ζώα της γύρω περιοχής. Το να την εκδιώξουν από τη γη τους, όμως, αποδεικνύεται πολύ πιο επικίνδυνο απ’ ό,τι φαντάζονταν.



Land of bad - Εμπόλεμη ζώνη
Περιπέτεια
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια μυστικής αποστολής, μια ομάδα Αμερικανών κομάντο που υποβοηθείται από drones παγιδεύεται σε μια αχανή ζούγκλα γεμάτη πάνοπλους τρομοκράτες.



The end we start from - Ένα τέλος και μια αρχή
Θρίλερ
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Καθώς μια περιβαλλοντική κρίση πλημμυρίζει τις μεγάλες βρετανικές πόλεις, ένα ζευγάρι και το νεογέννητό τους προσπαθούν να επιβιώσουν εν μέσω γενικευμένου πανικού.



Red right hand - Το χέρι της Θείας Δίκης
Περιπέτεια
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Ο Cash προσπαθεί να ζήσει μια ειλικρινή και ήσυχη ζωή, αλλά οι απερισκεψίες του αδελφού του τον αναγκάζουν να επιστρέψει στις υπηρεσίες της Big Cat, μιας αδίστακτης εγκληματία που ελέγχει την περιοχή.



Ladies in waiting
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 69'

Η περίληψη:
Οι εξομολογήσεις μιας ομάδας θεραπευτριών του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής στο Δαφνί συναντά την καθημερινότητα των περιθαλπομένων του.

 
 
Η μητέρα του σταθμού
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 80'

Η περίληψη:
Τρεις γενιές μεταναστριών στη Γερμανία μιλούν για τις συνθήκες ζωής τους στην ξενιτειά και για τους λόγους που τις ώθησαν να ζήσουν μακριά από την πατρίδα τους.