Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», το βιβλιοπωλείο ΜΕΡΤΖΙΑΝΙΔΟΥ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νέας μυθιστορηματικής διλογίας της Μαίρης Κόντζογλου
την Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024, στις 19.00μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της βιβλιοθήκης (Κασσάνδρου 6, Καβάλα, 4ος όροφος).

Η συγγραφέας θα μιλήσει για το σύμπαν της νέας διλογίας της, τους ήρωες, τον τόπο και το ιστορικό σκηνικό και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Η ιστορική «ματωμένη απεργία της Σερίφου» μπαίνοντας κάτω από το συγγραφικό μικροσκόπιο της Μαίρης Κόντζογλου γίνεται μια συγκλονιστική ιστορία για έναν έρωτα, έναν αγώνα και έναν τόπο που γέννησε θεούς και ήρωες.
____________________________________________________________________________________


Ο IANOS, το εκπαιδευτικό portal ELNIPLEX, το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής Dorothy Snot και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του εκπαιδευτικού βιβλίου της Suzanne Axelsson


την Τρίτη. 26 Μαρτίου 2024, στις 18.00μ.μ., στο ΙΑΝΟS καφέ (Σταδίου 24, Αθήνα).

Η συγγραφέας του βιβλίου Suzanne Axelsson περιμένει γονείς και εκπαιδευτικούς για να συζητήσει μαζί τους την παιδαγωγική προσέγγιση της Αυθεντικής Μάθησης, η οποία ενισχύει την περιέργεια, τον θαυμασμό, τη φαντασία και την ενεργητική ακρόαση μέσω του αυτόνομου παιχνιδιού, επιτρέποντας στα παιδιά να μαθαίνουν με φυσικό τρόπο και με τον δικό τους ρυθμό.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Μαρία Σφυρόερα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδαγωγικών, ΤΕΑΠΗ, ΕΚΠΑ. Συντονίζουν οι νηπιαγωγοί και συντάκτες του elniplex.com Μαίρη Μπιρμπίλη και Απόστολος Πάππος.

Με διερμηνεία από τα αγγλικά στα ελληνικά από τον Γιάννη Γιαννούδη, διευθυντή του Dorothy Snot.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ