The strangers: Chapter 1 - Κλείδωσες; Οι άγνωστοι
Τρόμου
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Ένα άτυχο νεαρό ζευγάρι αναγκάζεται να διανυκτερεύσει σε μια απομακρυσμένη καμπίνα, όταν το αυτοκίνητό τους χαλάει απροσδόκητα. Η νύχτα, ωστόσο, αρχίζει να παίρνει απειλητικές διαστάσεις τη στιγμή που τρεις άγνωστοι μασκοφόροι με άγνωστα κίνητρα τους περικυκλώνουν.



Πολύδροσο
Δραματική
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Η Σοφία επιστρέφει στο σπίτι όπου μεγάλωσε, στο Πολύδροσο, για να φροντίσει την άρρωστη μητέρα της. Κατά τη διάρκεια των ημερών που περνούν μαζί, η σχέση τους μεταλλάσσεται καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος, τα επίμονα συναισθήματα, οι άρρητες σκέψεις και οι φόβοι του παρόντος ανακατεύονται, θολώνοντας τα όρια πραγματικότητας και ονείρου.



Los reyes del mundo - Βασιλιάδες του κόσμου
Δραματική
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Πέντε παιδιά που μεγαλώνουν μόνα τους στους δρόμους του Μεντεγίν ξεκινούν ένα ταξίδι στην επικίνδυνη κολομβιανή ενδοχώρα για να βρουν το χωράφι που κληρονόμησε ένα απ’ αυτά.



Damaged - Η άκρη του νήματος
Αστυνομική
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Ο ντετέκτιβ Dan Lawson ταξιδεύει από τις Η.Π.Α. στην Σκωτία για να βοηθήσει την αστυνομία του Εδιμβούργου να συλλάβει έναν serial killer, οι τελετουργικοί φόνοι του οποίου μοιάζουν με εκείνους μιας ανεξιχνίαστης υπόθεσης στο Σικάγο πέντε χρόνια πριν.



Asphalt city - Η πόλη της ασφάλτου
Δραματική
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Η πυρετώδης καθημερινότητα του νεοσύλλεκτου νοσοκόμου Ollie Cross, ο οποίος ζει νύχτες γεμάτες αδρεναλίνη σε ένα ασθενοφόρο στο Μπρούκλιν, ενώ τις μέρες μελετάει για να μπει στην ιατρική σε μια τρώγλη στην Τσαϊνατάουν.



Boy kills world
Περιπέτεια
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Σε μια μετα-αποκαλυπτική, απολυταρχική κοινωνία, ο Boy γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας της οικογένειάς του από την επικεφαλής του καθεστώτος Hilda Van Der Koy. Εκπαιδευόμενος από έναν μυστηριώδη σαμάνο, μετατρέπεται στην απόλυτη φονική μηχανή με μοναδικό στόχο την εκδίκηση.



Searching for Rodakis
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 57'

Η περίληψη:
Όταν μια ελληνική ταφόπλακα ανακαλύπτεται κάτω από τις σανίδες του δαπέδου σε ένα παλιό χωριάτικο σπίτι στην Τουρκία, μια μισοξεχασμένη ιστορία πάνω στη δημιουργία της χώρας έρχεται στο φως.



Λώξη
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Η Λωξάνδρα Λούκας γίνεται η πρώτη Ελληνίδα επαγγελματίας ηθοποιός με σύνδρομο Down, όταν προσλαμβάνεται από το Εθνικό Θέατρο για να συμμετάσχει στην παράσταση «Φουέντε Οβεχούνα». Σύντομα, οι προκλήσεις του απαιτητικού εγχειρήματος κάνουν την εμφάνισή τους, δοκιμάζοντας τα όριά της.