Το καλοκαίρι της Κάρμεν
Κομεντί
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Απολαμβάνοντας ένα ολοήμερο μπάνιο, ο Δημοσθένης βοηθά το φίλο του Νικήτα στη συγγραφή ενός σεναρίου βασισμένου στα προσωπικά τους βιώματα.



Nähtamatu võitlus - Η αόρατη μάχη
Κωμωδία
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Το 1973, ένας Σοβιετικός συνοριοφύλακας βρίσκει πνευματικό καταφύγιο σε ορθόδοξο μοναστήρι με καλόγερους-σαολίν και προσπαθεί να συνδυάσει νηστεία, προσευχή, χέβι μέταλ μουσική και πολεμικές τέχνες.



Inside Out 2 - Τα μυαλά που κουβαλάς 2
Animation
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Η Ράιλι μπαίνει στην εφηβεία και τα κυρίαρχα μέχρι τώρα συναισθήματά της, η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, αιφνιδιάζονται όταν εμφανίζεται η Ανησυχία. Η οποία, μάλιστα, καταφθάνει με παρέα.



Paradis Paris - Παριζιάνικες ιστορίες
Κωμωδία
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Μια πάλαι ποτέ διάσημη σοπράνο, ένας ατρόμητος κασκαντέρ, μια έφηβη σε απόγνωση, ένας ερωτευμένος μακιγιέρ, ένας τηλεοπτικός σταρ που πρέπει να κάνει ιατρικές εξετάσεις… Άνθρωποι που, με φόντο το πολύβουο Παρίσι, πλησιάζουν το θάνατο, επανεκτιμώντας τις απλές αξίες της ζωής.



Fremont - Φρίμοντ
Δραματική
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Μετανάστρια από το Αφγανιστάν, η Donya εργάζεται σε ένα εργοστάσιο κινέζικων μπισκότων τύχης. Καθώς προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε τάξη, δοκιμάζει τολμηρά να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα στον «έξω κόσμο».



Chasse gardée - Κυνήγι γειτόνων
Κωμωδία
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Θέλοντας να ξεφύγουν από την αγχωτική ζωή της μεγαλούπολης, ο Simon, η Adélaïde και τα δυο μικρά παιδιά τους μετακομίζουν σε μια άνετη, απομονωμένη αγροικία σε ένα ήσυχο χωριό. Γρήγορα όμως θα διαπιστώσουν πως αυτή βρίσκεται στη μέση ενός κυνηγότοπου.



Un actor malo - Ο κακός ηθοποιός
Δραματική
Διάρκεια: 129'

Η περίληψη:
Ένα κινηματογραφικό συνεργείο γυρίζει μια ρουτινιάρικη ερωτική σκηνή. Με το πέρας της, όμως, η πρωταγωνίστρια θα κατηγορήσει σοκαρισμένη τον συμπρωταγωνιστή της για βιασμό.



Haikyu!! The Dumpster Battle
Animation
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Οι ομάδες βόλεϊ δύο αντίπαλων λυκείων αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά η μία την άλλη σε έναν επίσημο αγώνα νοκ άουτ, ο οποίος ωθεί τους παίκτες στα όριά τους.