Η Gonia αποκαλύπτει τα YPOGEIA, έναν underground εκθεσιακό χώρο όπου η παράδοση συναντά το σύγχρονο design.

Ένας ατμοσφαιρικός προορισμός κάτω από τα πολύβουα Εξάρχεια, όπου η τέχνη ξαναγεννιέται, δημιουργώντας έναν διάλογο ανάμεσα στην ύλη, την έμπνευση και την καινοτομία.

Εγκαίνια: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, 20:00μ.μ., είσοδος ελεύθερη

Gonia
Ιπποκράτους 48 & Βαλτετσίου, Αθήνα

Διάρκεια έκθεσης: 27 Φεβρουαρίου – 27 Μαρτίου 2025

Στην εναρκτήρια έκθεση, παρουσιάζουμε τη συλλογή Medius Terra της εταιρίας URBI ET ORBI, μια ωδή στα τοπία και τις παραδόσεις της Μεσογείου. Φυσικά υλικά και σύγχρονη αισθητική συνθέτουν ένα αφήγημα αυθεντικότητας και διαχρονικότητας, όπου η τέχνη και το design αλληλεπιδρούν.

Η Gonia δημιουργεί τα YPOGEIA, όπου καλλιτέχνες συμπράττουν και συνδιαλέγονται με κορυφαίες εταιρίες αντλώντας έμπνευση από τα προϊόντα τους, δημιουργώντας μοναδικά έργα τέχνης σε έναν απρόσμενο, αινιγματικό ρυθμό.

Σε περιμένουμε την Πέμπτη, 27/02, στις 20:00μ.μ., για να ζήσεις από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία, όπου η τέχνη, η αρχιτεκτονική και ο χώρος γίνονται ένα.

@pireegr@labpiree

Contributors:
Curators: @eleni__lazaridou, @helgtserkaki
Motion- video: @helgtserkaki
Digital art: @george__tk__
Dj curator & sound space: @vasilis_ofc
Brand ambassandor of @skinos_mastiha_spirit, @gioulikat