Η σειρά yaoi manga, "Kuroneko Kareshi", είναι μια δημιουργία της Aya Sakyo που πρώτη φορά εμφανίστηκε στην Ιαπωνική αγορά, το 2012, με το project να ολοκληρώνεται σε ένα αυτοτελές manga, χωρίς να είναι σίγουρο αν θα υπάρξει κάποια συνέχεια. Λόγω της θερμής αποδοχής όμως που είχε, ο εκδοτικός Shinshokan, πέραν του να αρκεστεί στην δημοσίευση των chapters του project στο περιοδικό "Dear+", προχώρησε στην δημιουργία ενός ολοκληρωμένου τεύχους manga, όπου και συγκέντρωσε όλα τα κεφάλαια, ενώ παράλληλα, έδωσε το πράσινο φως στην συγγραφέα να συνεχίσει το έργο της και έτσι, σήμερα, απαριθμούμε 3 ολοκληρωμένα μέρη-συνέχειες της ίδιας ιστορίας, με 2 τεύχη mangas να κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, την ίδια ώρα που το 3ο ετοιμάζεται ενώ η συγγραφέας, έχει ξεκινήσει ήδη να δουλεύει πάνω στο projcet του 4ου με τίτλο, "Kuroneko Kareshi no Itoshikata", που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2014.

Kuroneko Kareshi no Asobikata:
Αυτό, είναι το 1ο vol. της σειράς, το οποίο αποτελείται από 8 κεφάλαια συνολικά. Είναι η εισαγωγή στην ιστορία των Shingo και Kakami. Ο πρώτος, εργάζεται ως κατασκευαστής σκηνικών σε κινηματογραφικά πλατό και δεν έχει καμία σταθερότητα, τόσο στη ζωή του, όσο και στις σχέσεις του, προτιμώντας το sex χωρίς δεσμεύσεις της μιας νύχτας. Ο δεύτερος, είναι από τους πιο δημοφιλείς και γοητευτικούς ηθοποιούς της Ιαπωνίας. Έπειτα από μια νύχτα κραιπάλης, ο Shingo, θα βρεθεί στο σπίτι, αλλά και στο κρεβάτι, του Kakami, μην μπορώντας και ο ίδιος να πιστέψει πως συνέβη κάτι τέτοιο, ή πόσο πολύ το ευχαριστήθηκε. Αν και αρχικά, θα προσπαθήσει να διατηρήσει τις αποστάσεις του, ο Shingo, δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην έλξη, αλλά και την κυριαρχία που ασκεί πάνω του ο Kakami και για πρώτη φορά στη ζωή του, θα σκεφτεί πως ίσως να μπορεί να δεθεί συναισθηματικά με κάποιον. Μέχρι που ο Kakami εξαφανίζεται για κάποιες εβδομάδες και εξαιτίας μιας παρεξήγησης, θα οδηγηθεί στην απόφαση να τον ξεχάσει, κάτι που φυσικά, δεν θα κρατήσει για πολύ, όχι τουλάχιστον από τη στιγμή που ο Kakami εμφανίζεται και πάλι διεκδικώντας τον. Ό,τι και να πω για τον σχεδιασμό της Aya Sakyo, θα είναι πολύ λίγο. Δεν είναι απλά, άκρως λεπτομερής και παραστατικός, αλλά πέρα για πέρα εντυπωσιακός. Ενώ, συνήθως, οι δημιουργοί καταφέρνουν να αποδώσουν εξαιρετικά καλά, είτε τις εκφράσεις του προσώπου, είτε το σεξουαλικό περιεχόμενο των σκηνών που αναπαραστούν, η συγγραφέας και σχεδιάστρια του συγκεκριμένου, τα καταφέρνει περίφημα και στα δύο αυτά επίπεδα. Οι ήρωές της διαθέτουν εκφραστικότητα, αλλά καταφέρνουν να αξιοποιήσουν το σεξαπίλ του σε πολλαπλά επίπεδα. Όσο για τις ερωτικές σκηνές... δεν έχω λόγια. Τολμηρές, αλλά χωρίς να γίνονται πρόστυχες, παθιασμένες και χωρίς ίχνος πουριτανισμού, είναι απόλαυση για τον αναγνώστη του είδους. Επιπλέον, και παρά την απλότητα της ιστορίας της, μου άρεσε πάρα πολύ, σε καθαρά προσωπικό επίπεδο, το backround της ζωής του Shingo, το οποίο όχι μόνο δικαιολογεί την συμπεριφορά του, αλλά επιτρέπει να ψυχαναλύσουμε τις ανασφάλειές του και τον φόβο της δέσμευσης που τον διακατέχει, αφού πάσχει σαφέστατα από σύνδρομο εγκατάλειψης, κάτι που δεν είναι αδικαιολόγητο. Αυτό που επίσης πρέπει να αναφερθεί, είναι το supernatural στοιχείο της ιστορίας, αφού οι πρωταγωνιστές είναι γατόπαρδοι, δηλαδή, έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώνονται σε γατίσια πλάσματα, σε γάτα ο Shingo, σε λεοπάρδαλη ο Kakami, κάτι ακόμα που ενισχύει την έλξη και τον δεσμό που έχουν και το οποίο, αποτυπώνεται με πολύ ωραίο τρόπο, χωρίς να φαντάζει παράξενο ή γελοίο.

Kuroneko Kareshi no Amaekata:
Η συνέχεια της ιστορίας του Shingo και του Kakami, κυκλοφόρησε μέσα στο 2013 και μάλιστα, υπάρχει στην αγορά και ολοκληρωμένο το manga, αποτελούμενο από 5 κεφάλαια, συν ένα extra που έχει περισσότερο... ψυχαγωγικό θα λέγαμε σκοπό. Οι δύο γατόπαρδοι φίλοι μας, λοιπόν, συνεχίζουν κανονικά την σχέση τους, με τον Shingo, ωστόσο, να μην μπορεί να αποβάλλει τις ανασφάλειές του, οι οποίες των οδηγούν συνεχώς σε αντικρουόμενες συμπεριφορές, ειδικά δε, σε σχέση με αυτό που αισθάνεται. Αν και ο Kakami δεν του δίνει λόγους να αμφιβάλλει για τα συναισθήματά του απέναντί του, ο ίδιος, κολλημένος στο θλιβερό παρελθόν του, αδυνατεί να αφήσει τον εαυτό του να απολαύσει στο έπακρο αυτό που ζει, πολύ περισσότερο, να τον αφήσει να πιστέψει στο ότι μπορεί να αντέξει μέσα στο χρόνο. Ο Kakami από την άλλη, αν και αρχικά προσπαθεί να τον κάνει να καταλάβει, φτάνει στα όριά του και αφού ο Shingo δεν φαίνεται να προσπαθεί να πιστέψει στη σχέση τους, του προτείνει να γυρίσουν στο σημείο που ήταν στην αρχή, σε εκείνο που το sex, ήταν το μοναδικό κοινό τους στοιχείο. Και μπορεί ο Shingo να σοκάρεται, ωστόσο, δεν το αρνείται, και τα πράγματα μεταξύ τους, περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, επιτρέποντας έτσι, τελικά, στον εαυτό του να παραδεχτεί, όχι μόνο το πως νιώθει, αλλά και το ότι αξίζει να το βιώσει όλο αυτό, όποιο κι αν είναι το κόστος. Δεν θέλω να μακρηγορήσω όσον αφορά τις τεχνικές ικανότητες της δημιουργού, στον σχεδιασμό σκηνών και καταστάσεων, αφού το έκανα στο προηγούμενο τεύχος της ιστορίας και η ίδια, διατηρεί πολύ ψηλά τα standrads της, τόσο στο σεξουαλικό, όσο και στο μη σεξουαλικό σκέλος της ιστορίας. Αυτή τη φορά, εμβαθύνει περισσότερο θα λέγαμε, στην ψυχολογία και ψυχοσύνθεση των χαρακτήρων της, προσπαθώντας να μας δώσει ακόμα περισσότερες πτυχές της προσωπικότητας του καθενός, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να δικαιολογήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία, τόσο τις πράξεις και τις αποφάσεις τους, όσο και τα συναισθηματικά τους σκαμπανεβάσματα, που δεν επηρεάζονται μόνο από τα προσωπικά θέλω ή και τους φόβους τους, αλλά και από την ίδια την συμπεριφορά του συντρόφου τους σε αυτό το παράξενο και πολυεπίπεδο παιχνίδι της ιδιόμορφης σχέσης τους. Θα σας συγχύσει σε αρκετά σημεία, θα σας συγκινήσει σε ακόμα περισσότερα και αν μη τι άλλο, θα το απολαύσετε, τόσο στο ρεαλιστικό του σκέλος, όσο και στο υπερφυσικό που σε σχέση με το πρώτο μέρος, δίνεται θα λέγαμε, μια λίγο μεγαλύτερη έμφαση.

Kuroneko Kareshi no Nakasekata:
Το 3ο και τελευταίο, ολοκληρωμένο τεύχος της σειράς, αποτελείται από 3 μόλις κεφάλαια και είναι το πιο μικρό σε έκταση της σειράς. Ο Shingo και ο Kakami, συνεχίζουν κανονικά τη σχέση τους, ωστόσο, ο δεύτερος, επιθυμεί να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο. Ποιο είναι αυτό; Όχι φυσικά να παντρευτούν, μην γινόμαστε και ακραίοι, αλλά το να συγκατοικήσουν. Και μαντέψτε ποια είναι η αντίδραση του Shingo... μα φυσικά να φρικάρει, αφού η πλευρά της κεραμιδόγατας που κρύβει μέσα του υπερτερεί, και παρά που δεν αμφιβάλλει για τα αισθήματα του Kakami και για τον τρόπο με τον οποίο εκείνος βλέπει την σχέση τους, αδυνατεί να πάρει απόφαση το να δεθεί τόσο πολύ με κάποιον, χάνοντας μάλιστα ένα μέρος της ανεξαρτησίας του. Δεδομένου δε ότι ο Kakami είναι ο ματσωμένος της υπόθεσης, ο διάσημος star που όλοι κυνηγάνε, έχει ακόμα περισσότερες αμφιβολίες για το να πρέπει να πει ναι. Αλλά, τελικά, τα γεγονότα θα τον οδηγήσουν στο σημείο εκείνο όπου δεν υπάρχει επιστροφή οπότε και θα κάνει το μεγάλο βήμα. Το art της δημιουργού εξακολουθεί να είναι εξαιρετικό, αν και οφείλω να τονίσω -κάτι που δεν έκανα στα παραπάνω τεύχη-, πως όσο καλά κι αν αποδίδει τα χαρακτηριστικά των ηρώων της, προσεγμένα στην κάθε λεπτομέρεια, μικρή ή μεγάλη, δεν δίνει μεγάλη βάση στους περιβάλλοντες χώρους, οπότε, υπάρχει μια... κενότητα θα λέγαμε. Επιπλέον, σε σχέση με τα δύο προηγούμενα τεύχη, παρατηρώ μια πιο συγκρατημένη απεικόνιση των ερωτικών σκηνών, κάτι που δεν είμαι σίγουρη που ακριβώς οφείλεται, αν και πιθανολογώ πως ίσως να ήθελε να εστιάσει λίγο περισσότερο στο συναίσθημα αυτή τη φορά, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά κακά τα ψέματα, μας είχε κακομάθει με την παραστατικότητά της και την γλάφυρότητα των εικόνων της η οποία, ομολογουμένως, μου έλειψε στα τμήματα αυτά. Αυτό δεν σημαίνει πως το τεύχος είναι κακό, του εναντίον, απλά θα έλεγα πως είναι λίγο κατώτερο των προσδοκιών μας και ίσως, λέω ίσως, να το θέλαμε λιγάκι πιο μεγάλο, έτσι ώστε να είναι πιο απολαυστικό και χορταστικό.