Guardians of the Galaxy - Φύλακες του Γαλαξία
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 121'

Η υπόθεση:
Ένας αμερικανός πιλότος βρίσκεται αποξενωμένος στο διάστημα. Εκεί πρέπει να ενωθεί με μια ομάδα εξωγήινων με υπερφυσικές, για εμάς, δυνατότητες, ώστε να δημιουργήσουν ομάδα ικανή να υπερνικήσει τις κοσμικές απειλές.



A Most Wanted Man - Ο Νο 1 Καταζητούμενος
Κατασκοπευτική
Διάρκεια: 121'

Η υπόθεση:
Ένας μισός Τσετσένος, μισός Ρώσος μετανάστης βασανίζεται σχεδόν μέχρι θανάτου κι έπειτα στρέφεται στην ισλαμική κοινότητα του Αμβούργου, διεκδικώντας την περιουσία του άρρωστου πατέρα του. Αυτό φαίνεται να ενδιαφέρει τόσο τις αμερικανικές όσο και τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Καθώς το ρολόι χτυπάει αντίστροφα, οι υπηρεσίες προσπαθούν να φτιάξουν το προφίλ αυτού του άντρα ως του νούμερο ένα καταζητούμενου, που είναι ύποπτος είτε ως θύμα καταπίεσης, είτε ως εξτρεμιστής τρομοκράτης.



Dabba - The Lunchbox: Παραδόσεις Αγάπης
Δραματική
Διάρκεια: 104'

Η υπόθεση:
Ένα λάθος στο σύστημα διανομής πακέτων της Βομβάης, που γενικά θεωρείται αλάνθαστο, συνδέει μια νεαρή νοικοκυρά με έναν γηραιό άντρα στο μεταίχμιο της ζωής του. Οι δυο τους θα βρεθούν να αλληλογραφούν, ανταλλάσσοντας καθημερινά μηνύματα μέσω των πακέτων φαγητού.



Step Up All In
Δραματική
Διάρκεια: 112'

Η υπόθεση:
Μετά από πολλές προσπάθειες στο Χόλιγουντ, η ομάδα του Sean διαλύεται και επανέρχεται στο Μαϊάμι χωρίς εκείνον. Αρνούμενος να εγκαταλείψει το όνειρο του, ο Sean μένει στο Λος Άντζελες. Όταν όμως μαθαίνει για έναν επερχόμενο διαγωνισμό χορού στο Λας Βέγκας, που θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία μιας ζωής, συνεργάζεται με τους χορευτές φαινόμενο Moose και Andie για να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα χορού. Η επανένωση με τους αγαπημένους χορευτές του Step Up, μεταξύ των οποίων και οι Martin Santiago, Marcos Santiago, Chad και Jenny Kido, θα τους φέρει όλους μαζί προκειμένου να κερδίσουν το διαγωνισμό στην έδρα τους.



Παίζοντας με τη Φωτιά
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 80'

Η υπόθεση:
Η ταινία «Παίζοντας με τη φωτιά» είναι ένα ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες ηθοποιούς στο Αφγανιστάν. H Αννέτα Παπαθανασίου, ηθοποιός και σκηνοθέτης, επισκέπτεται την Καμπούλ για να διδάξει αρχαίο ελληνικό θέατρο και να καταγράψει τη ζωή των αφγανών καλλιτεχνών, που προσπαθούν να συνδυάσουν την τέχνη και τον πολιτισμό με τη σκληρή καθημερινότητα σε αυτή την ταλαιπωρημένη χώρα.