Έγκυρες πληροφορίες θέλουν τον νεαρό Asa Butterfield, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τα "Hugo" και "Ender’s Game" να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για να συμμετάσχει μαζί με την Eva Green στην επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά του "Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children", βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ransom Riggs που έχει κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Πλατύπους, με τον Tim Burton να βρίσκεται πίσω από την παραγωγή, όπως σας είχαμε πληροφορήσει και στο παρελθόν. 
Αν όλα πάνε καλά, ο Butterfield θα υποδυθεί τον 16χρονο Jacob Portman, που παλεύει να ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν του παππού του, όταν ο τελευταίος πέφτει θύμα ενός παράξενου πλάσματος -που κανείς άλλος δεν πιστεύει πως υπάρχει-, χάνοντας τη ζωή του. Όταν θα επισκεφτεί το μέρος εκείνος για το οποίο ο παππούς του τού μιλούσε μια ζωή, θα συναντήσει ένα παράξενο κορίτσι, την Emma, η οποία θα τον συστήσει στην Miss Peregrine και τα υπόλοιπα παράξενα παιδιά. 
Η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη ώστε να βγει στις αίθουσες, στις 04 Μαρτίου 2016, με την 20th Century Fox να βρίσκεται πίσω από το project. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2015.