Από τις bestselling συγγραφείς των New York Times, Holly Black και Cassandra Clare, έρχεται μια νέα σειρά για τους fans της φανταστικής λογοτεχνίας. Το όνομα αυτής, "Magisterium", με το πρώτο βιβλίο να έχει τίτλο "The Iron Trial". Και το καλύτερο... Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Ψυχογιός, με το πρώτο αυτό βιβλίο να κάνει την έξοδό του στην αγορά στις 20 Νοεμβρίου 2014 με τίτλο, "Magisterium: Η σιδερένια δοκιμασία (Βιβλίο 1).


Η υπόθεση της σειράς επικεντρώνεται στους μαθητές του Magisterium, μιας ακαδημίας για όλους εκείνους που έχουν μια ροπή προς τη μαγεία. Στο πρώτο βιβλίο, ένας νέος μαθητής καταφτάνει στο Magisterium, ενάντια στη θέλησή του. Και το θέμα είναι, προορίζεται πράγματι να γίνει ένας παντοδύναμος μάγος, ή η αλήθεια είναι πιο περίπλοκη; Ένα νέο μαγικό ταξίδι που υπόσχεται στους αναγνώστες πως θα τους συναρπάσει και θα τους εκπλήξει, κάνοντάς τους να αναρωτιούνται για την -συνήθως- σαφή διάκριση που υπάρχει ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Ως η μεγαλύτερη fan της Cassandra -στην Ελλάδα και όχι μόνο-, καταλαβαίνετε με τι αγωνία περιμένω το νέο της αυτό πόνημα, έστω κι αν η προσπάθεια είναι μοιρασμένη...