Αφού πρώτοι είχαμε μοιραστεί μαζί σας το ελληνικό εξώφυλλο αλλά και την περίληψη του νέου βιβλίου των εκδόσεων ΜΑΤΙ, "Οι μάσκες των ψυχών" της Melissa Marr, θέλουμε να το επαναλάβουμε με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του στην αγορά. 29 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, το επόμενο best seller της φανταστικής λογοτεχνίας θα βρίσκεται σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

Θυμίζουμε την περίληψη του βιβλίου:
Σε μια πόλη γεμάτη δαίμονες, οι αυστηρές κοινωνικές τάξεις διαχωρίζουν τους ισχυρούς από αυτούς που διψούν για εξουσία. Και στην καρδιά της Πόλης βρίσκεται το Καρναβάλι των Ψυχών, εκεί όπου οι φόνοι και η απόλαυση είναι προς πώληση. Μια φορά στη διάρκεια κάθε γενιάς, το Καρναβάλι φιλοξενεί έναν θανάσιμο διαγωνισμό που δίνει σε όλους τους δαίμονες μια ευκαιρία να μπουν στην άρχουσα τάξη. Χωρίς τον διαγωνισμό, η Άγια και ο Κάλεμπ θα είχαν μπροστά τους ένα ζοφερό μέλλον, αν και για διαφορετικό λόγο ο καθένας. Και για τους δύο, το να μονομαχήσουν μέχρι θανάτου είναι ο μόνος τρόπος να μείνουν ζωντανοί.
 Το μόνο που γνωρίζει η Μάλορι για την Πόλη είναι ότι ο πατέρας της και όλοι οι άλλοι μάγοι που ζούσαν εκεί την εγκατέλειψαν για μια ζωή εξορίας στον κόσμο των ανθρώπων. Αντί για τη συνηθισμένη ζωή μιας έφηβης, γεμάτη φίλους και ίσως λίγο φλερτ, η Μάλορι ψάχνει απειλές στα ήσυχα δρομάκια, κρύβεται και εκπαιδεύεται στο να γίνει θανάσιμα επικίνδυνη. Ξέρει ότι είναι απλώς θέμα χρόνου μέχρι να τους βρει κάποιος δαίμονας, και έτσι προετοιμάζεται για το αναπόφευκτο. Ενώ η ίδια γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για την Πόλη, τη Μάλορι τη γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοί της. Υπάρχουν σχέδια για εκείνη και σύντομα θα εμπλακεί στην διαφθορά και τον κίνδυνο του Καρναβαλιού των Ψυχών.

Το νέο βιβλίο της Melissa Marr, συγγραφέα των μπεστ σέλερ σειρών Wicked Lovely και Graveminder, είναι μια ολοκαίνουργια ιστορία χλιδής, μυστικών, ζοφερού έρωτα και της πάλης του ατόμου για να καθορίσει τη μοίρα του.

Σημείωση:
Το βιβλίο στην αγγλική γλώσσα κυκλοφορεί με τον τίτλο "Carnival of Secrets" και αποτελεί το πρώτο μέρος μιας διλογίας. Αρχικά, όταν πρωτοκυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2012, είχε τίτλο "Carnival of Souls", ο οποίος αναγκάστηκε ν΄αλλάξει, έπειτα από δικαστική απόφαση υπέρ εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών, που είχε ταινία με τον ίδιο τίτλο στην ιδιοκτησία της.