Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014, στις 20.00μ.μ., το Μουσείο Ακρόπολης θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του με μια μουσική εκδήλωση από το Trio Solista που θα ερμηνεύσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα με γνωστά έργα των George Handel, Alessandro Parisotti, Francis Poulenc, Albert Doppler, Percy Grainger, George Gershwin και Astor Piazzolla.

Το Trio Solista αποτελείται από την φλαουτίστα Beatriz Macias, μια χαρισματική ερμηνεύτρια που συγκεντρώνει εξαιρετικές κριτικές χάρη στην ιδιαίτερη ομορφιά του παιξίματός της και την ικανότητά της να είναι άμεση και επικοινωνιακή με το κοινό με το πάθος της για το λυρικό τραγούδι, τον τρομπετίστα Roeland Henkens, του οποίου η επιδεξιότητα τόσο στο σύγχρονο όσο και στο μπαρόκ ρεπερτόριο, του έχει χαρίσει αξιοσημείωτη φήμη και τον πιανίστα Yannick Van de Velde, ο οποίος έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις και έκανε την πρώτη εμφάνισή του στη δημόσια τηλεόραση του Βελγίου σε ηλικία μόλις 12 ετών.

Η μουσική εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Βελγίου, στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών του φετινού πολιτιστικού προγράμματος «Τα Βελγικά».

Όπως κάθε Παρασκευή, οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί έως τις 22.00μ.μ. και το εστιατόριο έως τις 12 τα μεσάνυχτα με ένα ξεχωριστό μενού βασισμένο σε κλασικές και παραδοσιακές συνταγές, μέσα από την πλούσια ποικιλία προϊόντων που προσφέρει ο τόπος μας.

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:
Τηλ. 210-9000900
theacropolismuseum.gr