Dracula Untold
Φαντασίας
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Είμαστε στο 1462. Η Τρανσυλβανία απολαμβάνει παρατεταμένη περίοδο ειρήνης υπό τη βασιλεία του Vlad ΙΙΙ και της συζύγου του, Mirena, οι οποίοι μεριμνούν ώστε οι υπήκοοί τους να ζουν προστατευμένοι από τους εχθρούς και ειδικότερα τους Τούρκους που επεκτείνονταν επικίνδυνα, κατακτώντας όποια εδάφη έβρισκαν στο πέρασμά τους. Όταν ο Σουλτάνος Mehmed ο ΙΙ απαιτεί 100 παιδιά για το στρατό των γενιτσάρων του, ο Vlad καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του πατέρα του και να παραδώσει το γιο του στο σουλτάνο ή αν θα απευθυνθεί σε ένα τέρας, ώστε να νικήσει τους Τούρκους, χάνοντας όμως την ψυχή του.



The giver - Ο φύλακας της μνήμης
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
 Βρισκόμαστε σε έναν μελλοντικό ιδεατό κόσμο. Δεν υπάρχουν αντιπαλότητες, ούτε ρατσισμός, ούτε ασθένειες, και κάθε μέλος της κοινωνίας έχει εξειδικευμένο ρόλο. Ο 11χρονος Jonas έχει επιλεχτεί ως «αποδέκτης αναμνήσεων». Ήρθε κι ο καιρός που πρέπει να εκπαιδευτεί πάνω σε αυτό, κάτι στο οποίο τον βοηθάει ο «δότης». Από τον δότη, ο Jonaw θα μάθει για τον παλιό κόσμο, τον πόνο, τη δυστυχία και τους πολέμους. Σύντομα γνωρίζει πως ο κόσμος που ζει είναι ψεύτικος και πως οι πρόγονοι του αψήφησαν την ανθρωπιά τους για μια σταθερή κοινωνία. Τώρα, ο νεαρός πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις τόσο για τη ζωή του, όσο το ίδιο το μέλλον.



What if? - Φίλοι ή κάτι παραπάνω;
Κωμωδία
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Ο κοπανατζής από την ιατρική σχολή Wallace είναι ένας αθεράπευτα ρομαντικός που έχει καεί η γούνα του πολλάκις. Έτσι, έχει πατήσει φρένο με τις σχέσεις, μέχρι που γνωρίζει την καρτουνίστρια Chantry. Η έλξη είναι άμεση, αλλά δυστυχώς αυτή συγκατοικεί με τον φίλο της, Ben. Αντίθετα με τις προοπτικές, οι δυο τους γίνονται φιλαράκια, έχοντας όμως κι ερωτική χημεία. Για πόσο θα αντέξουν;



The good lie - Ένα γενναίο ψέμα
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Ένας νεαρός σουδανός πρόσφυγας πολέμου στέκεται τυχερός και μεταφέρεται στις ΗΠΑ. Αντιμετωπίζοντας τον σύγχρονο κόσμο για πρώτη φορά, καταφέρνει να αναπτύξει μια δυνατή φιλία με μια παράτολμη Αμερικανίδα, η οποία είναι υπεύθυνη για να τους βοηθήσει. Το νεαρό αγόρι, όμως, αγωνίζεται να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή καθώς τα συναισθήματα ενοχής για τον αδερφό που άφησε πίσω του, τον κυριεύουν ολοένα και περισσότερο.



Blind - Στο σκοτάδι
Δραματική
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Η Ingrid, έχοντας πρόσφατα χάσει την όρασή της, αποσύρεται στην ασφάλεια του σπιτιού της, το μοναδικό μέρος που αισθάνεται ότι έχει τον έλεγχο, μόνη της με τον σύζυγό της και τις σκέψεις της. Παράλληλα, ο εθισμένος στην πορνογραφία μοναχικός γείτονας της φαίνεται να στρέφει την προσοχή του σε μια νεαρή κοπέλα του απέναντι κτηρίου. Η ηρεμία τηςIngrid  σύντομα διακόπτεται όταν ξεκινά να διαισθάνεται στο διαμέρισμά την παρουσία του άντρα της, στιγμές που εκείνος θα έπρεπε να είναι στο γραφείο. Τα πραγματικά προβλήματα της μάλλον δεν βρίσκονται πέρα από τους τοίχους του σπιτιού και σύντομα οι φαντασιώσεις και ο φόβος την κυριεύουν.