The house of magic - Το μαγικό σπίτι
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Ένα βροχερό βράδυ, ο μικρός γατούλης Thunder βρίσκει καταφύγιο στο αρχοντικό του Μάγου Lawrence. Ο μάγος μοιράζεται το σπίτι του με αμέτρητα ζωάκια, ρομποτάκια και μαραφέτια, που έχουν την ικανότητα να φτιάχνουν πρωινό ενώ χορεύουν και τραγουδούν! Ο Jack το λαγουδάκι και η Maggie το ποντίκι, όμως, συνωμοτούν για να διώξουν το κακόμοιρο γατάκι. Σύντομα ο μάγος θα αρρωστήσει, και όλοι μαζί οι κάτοικοι του σπιτιού θα ενωθούν για να σώσουν την έπαυλη που κινδυνεύει να πουληθεί, με πρωτεργάτη το Thunder.



Στα καλά καθούμενα
Κωμωδία
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Η ζωή του Μπάμπη ανατρέπεται μετά την επεισοδιακή συνάντησή του με την ωραία και δυναμική Αθηνά. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις κι ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ένα πιάνο που κρύβει έναν μεγάλο θησαυρό που κανείς δεν γνωρίζει, η Εύα που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, η αστυνομία, το μοναστήρι, ένας τεχνικός τηλεόρασης και τελικά ο απρόσκλητος έρωτας… όλα όσα μπορούν να συμβούν στα καλά καθούμενα!



The judge - Ο δικαστής
Δραματική
Διάρκεια: 141'

Η περίληψη:
Ο Hank Palmer επιστρέφει στο σπίτι όπου μεγάλωσε, γιατί ο πατέρας του, ο δικαστής της πόλης Joseph Palmer, κατηγορείται για φόνο. Ο Hank επιχειρεί να ανακαλύψει την αλήθεια και αναγκάζεται να επανασυνδεθεί με την οικογένεια του, απ`την οποία είχε αποξενωθεί πριν πολλά χρόνια.



Teenage Mutant Ninja Turtles - Χελωνονιτζάκια
Φαντασίας
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Το σκότος έχει καταλάβει τη Νέα Υόρκη, καθώς ο δόλιος Shredder και η συμμορία του ελέγχουν τα πάντα, από αστυνομία μέχρι πολιτικούς. Το μέλλον διαγράφεται ακόμα χειρότερο, μέχρι που μια παρέα από τους υπονόμους βγαίνει στην επιφάνεια κι αποδέχεται το πεπρωμένο της. Είναι οι τέσσερις χελώνες νίντζα. Αυτές πρέπει να συνεργαστούν με την ατρόμητη ρεπόρτερ April O`Neil και τον ευφυή καμεραμάν της, Vernon Fenwick, για να αποκαλύψουν τα σχέδια του Shredder και να σώσουν την πόλη.



Good people - Άπληστοι γείτονες
Δράσης
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Ο Tom και η Anna είναι ένα ζευγάρι Αμερικάνων που ζει στο Λονδίνο και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Όταν ο γείτονάς τους, που μένει ακριβώς από κάτω, πεθαίνει, η τύχη δείχνει να τους χαμογελά προσωρινά, αφού ανακαλύπτουν ότι μέσα στο σπίτι του υπάρχουν 400.000 δολάρια. Αν κι αρχικά είναι διστακτικοί, αναφορικά με το αν θα πρέπει να απλώσουν το χέρι τους στον θησαυρό που ανακάλυψαν, αποφασίζουν ότι το σχέδιο είναι απλό: το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πάρουν τα χρήματα και να χρησιμοποιήσουν μόνο όσα τους είναι απολύτως απαραίτητα για να ξεχρεώσουν. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, το σύμπαν αποφασίζει να τους δείξει πόσο εύκολα μπορούν να έρθουν τα πάνω-κάτω.



The Riot Club - Η λέσχη της κομψής αλητείας
Θρίλερ
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Φάρσες, ακραίες πλάκες κι εκκεντρικές εκδηλώσεις είναι στο καθημερινό μενού της διασκέδασης των φοιτητών του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που ανήκουν στην περιβόητη «Λέσχη της Κομψής Αλητείας». Το σπουδαίο «Riot Club» είναι μια λέσχη για πλούσιους φοιτητές καλών οικογενειών, στην οποίο όμως κάποια στιγμή, αναπόφευκτα, αναμένεται να βγουν εκτός ελέγχου. Εκεί που η εξουσία του χρήματος συναντά τη νεανική και κομψή αλητεία, με πολλά απρόβλεπτα αποτελέσματα για το μέλλον των νεαρών.