Χθες άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Τόνυ Άντονυ, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του. Το 2012, ο αγαπημένος ηθοποιός συμμετείχε στην παράσταση «Οι σαλταρισμένοι», από την οποία αποχώρησε για λόγους υγείας. Όπως γνωστοποιήθηκε λίγο καιρό αργότερα, έπασχε από καρκίνο με τον οποίο πάλεψε για δύο ολόκληρα χρόνια, χωρίς τελικά να καταφέρει να βγει η νικητής.
Το πραγματικό όνομα του ηθοποιού ήταν Αντώνης Κόνιαρης και ήταν γεννημένος στην Αθήνα στις 30 Ιανουαρίου του 1948. Ο Τόνυ Άντονυ μετρούσε πολλές θεατρικές και κινηματογραφικές εμφανίσεις, αλλά και στην τηλεόραση μέσω της οποίας τον γνώρισε το ευρύ κοινό, και ιδιαίτερα από την συμμετοχή του στην σειρά «Τα επτά κακά της μοίρας μου», όπου συμπρωταγωνίστησε με τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Επιπλέον, είχε κάνει πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε δρώμενα stand-up comedy.
Η κηδεία θα γίνει αύριο στις 15.30μ.μ. στο Αιγέλω, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού και κατόπιν θα μεταφερθεί στην Σκόπελο, όπως ήταν η τελευταία του επιθυμία. Η οικογένειά του, αντί στεφάνων, ζήτησε να δοθούν τα χρήματα στο Σπίτι του Ηθοποιού.