Τέσσερις μοναδικές συναυλίες από ολόκληρη τη δημιουργική της πορεία θα δώσει η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Gazarte!

Με αφετηρία την 17η Ιανουαρίου και για τρεις επιπλέον εμφανίσεις (11/2 14/3, 4/4), η αγαπημένη Ευανθία Ρεμπούτσικα θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό συνθέσεις από την μέχρι στιγμής δημιουργική της πορεία.

Οι μελωδίες της μας μεταφέρουν από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, στα ονειρικά σοκάκια του Παρισού και από κει σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο.

Το μουσικό αυτό ταξίδι περιλαμβάνει αποσπάσματα από πολυβραβευμένα soundtracks όπως η "Πολίτικη Κουζίνα", το "Babam ve oglum" και το "Ulak", συνθέσεις από την πιο πρόσφατη δουλειά της για την ταινία "Birleşen Gönüller", ορχηστρική μουσική από το δημοφιλές άλμπουμ "Το Aστέρι και η Eυχή" καθώς και έργα από θεατρικές παραγωγές, όπως η "Φθινοπωρινή Iστορία" και το "Συρανό ντε Μπερζεράκ" το οποίο ενθουσίασε το κοινό για δύο συνεχόμενες χρονιές!

Μαζί με τις πολυαγαπημένες μελωδίες της Ευανθίας, οι τέσσερις ταλαντούχοι μουσικοί που είναι στη σκηνή μαζί της, φέρνουν ο καθένας το μοναδικό του στυλ στη συναυλία: ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος με το τζάζ άγγιγμα του στο πιάνο, ο Πάνος Δημητρακόπουλος ο οποίος θα σας μαγέψει στο κανονάκι, ο Άγγελος Παπαδάτος που χορεύει επί σκηνής με το κοντραμπάσσο του και ο Νίκος Παπαβρανούσης με τον παλμό του και τα μελωδικά του τύμπανα.

Η ενέργεια που δημιουργείται επί σκηνής μεταξύ της Ευανθίας και του κοινού είναι γνωστή και είναι αυτή που παρασύρει τον καθένα στο δικό του μακρινό ταξίδι. Ενώ η χημεία μεταξύ των μουσικών πάνω στη σκηνή αιχμαλωτίζει το κοινό σε σημείο που αισθάνεται μέρος της παράστασης.

Πρόκειται για μια συναυλία που κάνει τους ανθρώπους να θέλουν κι άλλο καθώς η Ευανθία με τους τέσσερις σολίστες στη σκηνή, κάνουν κάθε παράσταση μια μοναδική εμπειρία!

Φωτογραφία: Κωνσταντία Μαζαράκη (http://www.arive.gr)