Μετά από 42 ολόκληρα χρόνια και πάλι μαζί στη σκηνή! Οι θρυλικοί Charms, μία από τις ιστορικές μπάντες του ελληνικού ροκ της δεκαετίας του ’60, που τα τραγούδια σφράγισαν μιαν ολόκληρη εποχή έρχονται στο Half Note για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στις 04, 11, 18 και 25 Φεβρουαρίου 2015!

Με την αιώνια εφηβική διάθεση και ενέργεια οι Charms θα ξαναζωντανέψουν τα αυθεντικά parties των sixties με τους ξέφρενους ρυθμούς και τη ρομαντική ατμόσφαιρα. Το “Rock Back the 60s”είναι μια μουσική αναδρομή στην εποχή που νοσταλγούν οι μεγαλύτεροι και αγαπούν με πάθος οι νεότεροι. Περιλαμβάνει γνωστά rock και rock ‘n’ roll ακούσματα και φυσικά τις διασημότερες επιτυχίες των Charms που έμειναν στην ιστορία.

Το ιστορικό αυτό ελληνικό γκρουπ έχει ήδη κάνει ένα εντυπωσιακό comeback μέσα από 20 πετυχημένες συναυλίες σε επιλεγμένους χώρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι Charms ιδρύθηκαν το 1964 και κυκλοφόρησαν 3 LP δίσκους που φιγουράρισαν στις πρώτες θέσεις των charts της εποχής για εβδομάδες. Oι δίσκοι τους αναβίωσαν πολλές φορές και τα τραγούδια τους έχουν συμπεριληφθεί στις σημαντικότερες συλλογές του ελληνικού ροκ.

Το σημερινό group απαρτίζεται από τους Τέρη Ιερεμία στα πλήκτρα και το τραγούδι, Κωστή Νικολόπουλο στην κιθάρα, Γιώργο Στρατή στα ντραμς και το νέο μέλος Γιάννη Σαρόγλου στο μπάσο και το τραγούδι, που αντικαθιστά τον αξέχαστο Μάικ Ροζάκη.

Πιο γοητευτικοί από ποτέ, οι Charms στοχεύουν μέσα από τις εμφανίσεις τους να δείξουν πως η μουσική δεν έχει ηλικία, αλλά υπάρχει για πάντα μέσα από τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις που προκαλεί.
Ραντεβού με την ιστορία του ελληνικού ροκ στο Half Note!