Όπως σας είχαμε πληροφορήσει το φθινόπωρο, η πετυχημένη σειρά αστυνομικών βιβλίων του πρόωρα αδικοχαμένου Stieg Larsson, "Millennium", δεν έχει φτάσει στο τέλος της όπως όλοι πιστεύαμε. Τότε σας είχαμε ενημερώσει για ένα sequel, σήμερα επιστρέφουμε για να το επικυρώσουμε. 
Ο τίτλος του τέταρτου βιβλίου της σειράς θα είναι "Which Does Not Kill", η συγγραφή του οποίου ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο που μας πέρασε και φέρει την υπογραφή του David Lagercrantz, ευρέως γνωστό από την συμμετοχή του στην συγγραφή της αυτοβιογραφίας του επίσης Σουηδού, Zlatan Ibrahimovic.
Ο Lagercrantz δήλωσε πως έμεινε πιστός στην "μυθολογία" που άφησε πίσω του ο Larsson, ακολουθώντας μάλιστα όσο πιο πιστά μπορούσε το συγγραφικό ύφος του αποθανόντα συγγραφέα, δημιουργώντας μέσα στον ήδη υπάρχοντα κόσμο του μια ιστορία που δεν θα παρέκκλινε απόλυτα από την αρχική, αλλά που θα είχε πέραν της αστυνομικής πλοκής της, ένα πιο ισχυρή πολιτική νότα, κάτι που θα της έδινε ένα νέο στίγμα.
Το βιβλίο αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη έξοδο στην αγορά στις 27 Αυγούστου και ήδη έχουν αγοραστεί τα δικαιώματα από πληθώρα χωρών, ανάμεσά τους και η Ελλάδα με τις εκδόσεις Ψυχογιός να κερδίζουν την μάχη, κάτι απόλυτα λογικό εφόσον υποστήριξαν τόσο καλά τα προηγούμενα τρία βιβλία.