Τον αγαπήσαμε μέσα από την εποποιία Το τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου (Game of Thrones), η οποία έχει πουλήσει περισσότερα από 25.000.000 αντίτυπα. Η τηλεοπτική μεταφορά των βιβλίων αποτελεί ίσως την καλύτερη τηλεοπτική σειρά του είδους όλων των εποχών και έχει εκατομμύρια φανατικούς θεατές παγκοσμίως. Μοναδικό φαινόμενο στα χρονικά, ο Martin έχει καταφέρει να χτίσει γύρω από τους λογοτεχνικούς του «κόσμους» ένα τεράστιο brand, που περιλαμβάνει, εκτός από την τηλεοπτική σειρά, θεατρικά, παιχνίδια, περιοδικά, συλλεκτικά αντικείμενα, οδηγούς, μελέτες και πολλά άλλα.

Τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε το πολυδιάστατο έργο του μεγάλου συγγραφέα George R. R. Martin μέσα από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Οι αναγνώστες θα έχουν το προνόμιο να διαβάσουν πρώτοι βιβλία που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο εξωτερικό, καθώς και έργα του που δεν έχουν εκδοθεί ποτέ έως τώρα στα ελληνικά.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ εξασφάλισαν ήδη τα δικαιώματα για την έκδοση στα ελληνικά οκτώ βιβλίων του πολυβραβευμένου συγγραφέα, με τους δύο πρώτους τίτλους να βρίσκονται κοντά σας τον Ιούνιο του 2015. Πρόκειται για το εξαιρετικό προοίμιο του Game of Thrones, τρεις ιστορίες που εκδίδονται για πρώτη φορά στα ελληνικά σε έναν τόμο υπό τον τίτλο Ο ιππότης των επτά βασιλείων: A Knight of the Seven Kingdoms. Πρόκειται επίσης να κυκλοφορήσει Ο δράκος του πάγου, το μοναδικό εφηβικό βιβλίο του George R. R. Martin το οποίο λειτουργεί ως ένα είδος εισαγωγής στο συγκεκριμένο λογοτεχνικό είδος, με εξαιρετική εικονογράφηση από τον Luis Royo, διάσημο ισπανό ζωγράφο και σχεδιαστή κόμικς.

Έπεται φυσικά συνέχεια το φθινόπωρο και όχι μόνο. Μείνετε συντονισμένοι στη …συχνότητα του George R. R. Martin, στο site μας www.metaixmio.gr και στις σελίδες μας στο fb και στο twitter για να μάθετε πρώτοι τα νέα για τις νέες κυκλοφορίες!