Ανάμεσα στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στις Άλπεις, συγκαταλέγονται δύο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστές της Όπερας, μιας είδηση που έσκασε σαν βόμβα στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια του χώρου, σοκάροντας και βυθίζοντας στην θλίψη φίλους και συνεργάτες τους.
Σύμφωνα με την Mirror ο  επέβαινε στο μοιραίο αεροσκάφος επιστρέφοντας στο σπίτι του, αφού μόλις είχε ολοκληρώσει μια σειρά εμφανίσεων στο Gran Teatre del Liceu της Βαρκελώνης, μια είδηση που την επιβεβαίωσε και η όπερα του Ντίσελντορφ. Ο Bryjak είχε γεννηθεί στο Καζακστάν της πρώην ΕΣΣΔ και έχει εμφανιστεί σε δεκάδες όπερες ανά τον κόσμο. Στο ρεπερτόριό του περιλαμβάνονται περισσότερες από 30 όπερες, ενώ το 1990 κέρδισε το δεύτερο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό στη Στουτγάρδη.
Το δεύτερο θύμα της τραγωδίας φέρεται να είναι η Maria Radner, επίσης τενόρος της όπερας, η οποία και ταξίδευε μαζί με τον σύζυγό της και το μωρό τους – το ένα από τα δύο που πέθαναν με την μοιραία πτήση. Η Maria Radner, επέστρεφε από τη Βαρκελώνη όπου μαζί με τον Bryak έκαναν περιοδεία.