Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου-CD “ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ” (πρώτη δισκογραφική συνεργασία τους) ο Γιώργος Ανδρέου και η Ρίτα Αντωνοπούλου βγαίνουν “στο δρόμο”, ξεκινώντας ζωντανές παραστάσεις σ’ όλη την Ελλάδα. Την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 θα εμφανιστούν στη Ρότα.

Η μουσική τους συνάντηση περιλαμβάνει τραγούδια από το νέο τους δίσκο, γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Ανδρέου, τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ρίτας Αντωνοπούλου κι από τον κύκλο συνεργασιών της με καταξιωμένους δημιουργούς (Μικρούτσικο, Κραουνάκη, Ιωάννου, Θηβαίο, Ζούδιαρη, κ.ά.), τραγούδια κλασσικά άλλων σημαντικών Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Λοϊζου κ.ά.) καθώς και τραγούδια που ο Γιώργος και η Ρίτα αγαπούν να παίζουν επί σκηνής - τραγούδια δημιουργών της νεώτερης γενιάς (Μάλαμας, Θαν. Παπακωνσταντίνου, Παυλίδης, Αλκ. Ιωαννίδης, Περίδης κ.ά.) καθώς και τραγούδια από το “ξένο” ρεπερτόριο.

Κι αυτό επειδή οι δυο τους αγαπούν να παρουσιάζουν στις παραστάσεις τους όχι μόνο τη δική τους προσωπική μουσική διαδρομή, αλλά κι όλα εκείνα τα υπέροχα και θαυμαστά του τραγουδιού που τους γοήτεψαν και τους οδήγησαν να διαλέξουν να ζήσουν με τη μουσική, μέσα από τη μουσική, μέσα στη μουσική.

Μαζί τους στις συναυλίες ο εξαίρετος μουσικός Στέργιος Γαργάλας (βιολί, βιόλα) κι ο λαμπρός ηχολήπτης Παναγιώτης Πετρονικολός.

Τοποθεσία: «Ρότα», Σόλωνος 124, Αθήνα

Ημερομηνία:
Παρασκευή 24 & Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Τιμές εισιτηρίων:
9€

Πληροφορίες - κρατήσεις:
Τηλ.: 210-3801033
rota.solonos124@gmail.com, θέσεις περιορισμένες